Sara ispalila Ivana!

Sara je sa Ivanom ugovorila sastanak u jednom poznatom klubu, ali se cele noći nije pojavila.

Ivan Marinkovic

Ivana Marinkovića ispalila je Sara Trajanović kad se nije pojavila u jednom beogradskom klubu, gde su imali dogovoren sastanak!

Bivši farmeri trebalo je prošlog vikenda da se nađu kako bi posle izlaska iz rijalitija konačno bili sami i porazgovarali, ali manekenka se u poslednjem trenutku predomislila. Bivši muž Goce Tržan zvao je Saru telefonom, ali kad je shvatio da se njegova nesuđena draga neće pojaviti, pažnju je usmerio na brinetu, u čijem je društvu sedeo. S njom je celo veče nazdravljao i šaputao.

Ivan sa drustvom

– Ivan i Sara su se tog dana čuli i dogovorili se da se nađu. Manekenka je rekla da ima neke planove za to veče, ali da će se kasnije pridružiti Marinkoviću u provodu. On je došao s društvom i smestio se u separe. Uživao je, ali je sve vreme razmišljao o tome kad će se manekenka pojaviti – kaže izvor i dodaje:

– U jednom trenutku Ivan je izašao da telefonira i, kako pretpostavljam, zvao je Saru. Odmah nakon tog razgovora vratio se na svoje mesto i nastavio da se provodi sa zgodnom devojkom, koja se do kraja večeri nije odvojila od njega.

Čitaj još  Gasttozz prkosi Zmaju ljubeći Maju (VIDEO)

Izgleda da je Marinković shvatio da se njegova nesuđena ljubav, koja se, inače, pomirila sa Akijem Markovićem neće pojaviti. A kad će doći do famoznog susreta koji Marinković željno iščekuje, ostaje da vidimo.

Ivan sa drustvom

izvor: Kurir