Sara ispalila Ivana!

Sara je sa Ivanom ugovorila sastanak u jednom poznatom klubu, ali se cele noći nije pojavila.

Ivan Marinkovic

Ivana Marinkovića ispalila je Sara Trajanović kad se nije pojavila u jednom beogradskom klubu, gde su imali dogovoren sastanak!

Bivši farmeri trebalo je prošlog vikenda da se nađu kako bi posle izlaska iz rijalitija konačno bili sami i porazgovarali, ali manekenka se u poslednjem trenutku predomislila. Bivši muž Goce Tržan zvao je Saru telefonom, ali kad je shvatio da se njegova nesuđena draga neće pojaviti, pažnju je usmerio na brinetu, u čijem je društvu sedeo. S njom je celo veče nazdravljao i šaputao.

Ivan sa drustvom

– Ivan i Sara su se tog dana čuli i dogovorili se da se nađu. Manekenka je rekla da ima neke planove za to veče, ali da će se kasnije pridružiti Marinkoviću u provodu. On je došao s društvom i smestio se u separe. Uživao je, ali je sve vreme razmišljao o tome kad će se manekenka pojaviti – kaže izvor i dodaje:

– U jednom trenutku Ivan je izašao da telefonira i, kako pretpostavljam, zvao je Saru. Odmah nakon tog razgovora vratio se na svoje mesto i nastavio da se provodi sa zgodnom devojkom, koja se do kraja večeri nije odvojila od njega.

Čitaj još  Peđa Medenica: Volim pijanstva, a trave se stidim što sam probao!

Izgleda da je Marinković shvatio da se njegova nesuđena ljubav, koja se, inače, pomirila sa Akijem Markovićem neće pojaviti. A kad će doći do famoznog susreta koji Marinković željno iščekuje, ostaje da vidimo.

Ivan sa drustvom

izvor: Kurir