sanja maletic nova frizura

Sanja Maletić sa novom frizurom izazovnija nego ikad (FOTO)

Popularna pevačica odlučila je da unese novine u svoj izgled pa je tako novim izdanjem obradovala broje prijatelje i fanove.

Naša folk pevačica Sanja Maletić, iza koje je prilično buran period, izgleda da je rešila da krene u nove pobede. Pevačica je na svom Fejsbuk profilu objavila nove fotografije, sa drugačijom frizurom.

sanja maletic nova frizura

Naime, Sanja je promenila stajling, pa je tako izazovna brineta svoju boju kose prefarbala u ‘božole’ crvenu boju. Za njen novi izgled je zadužen jedan od najtraženijih beogradskih frizera – Aleksandar Kapriš, koji se pre desetak godina okušao i kao pevač, ali je brzo odustao od muzike.

Po prvim komentarima Sanja je pobrala sve pohvale, a sigurni smo da pevačica neće stati na ovom iznenađenju.

sanja maletic i aleksandar kapris

Podsetimo, Sanja Maletić je nekoliko dana uoči Nove godine objavila duetsku pesmu sa mladim kolegom Savom Perovićem. Pre toga, ne svojom voljom, našla se u žiži interesovanja zbog navodnog dopisivanja sa albanskim biznismenom i Kazanovom, kako ga mnogi nazivaju, Ćazimom Osmanijem. A nedavno, novinari su pokušali da prikače Sanji novu aferu.

Čitaj još  Nada Topčagić: Za 40 godina karijere nijednu nagradu nisam dobila!

U svakom slučaju, ova promena i te kako prija i njoj a i publici, i nadamo se da će Sanja od sada samo sa pozitivnim vestima i novim hitovima biti tema medija.

izvor: www.FOLKOTEKA.org