sanja maletic i predrag

Sanja Maletić ponovo u centru skandala!

Pevačica uhvaćena kako razmenjuje nežnosti sa novim momkom Predragom Todorovićem.

Sanja Maletić nije prevarila supruga Ljubišu samo sa Ćazimom Osmanijem već i sa Predragom Todorovićem, sa kojim se pre tri nedelje ljubila u jednom klubu u Beogradu.

Kurir je došao u posed fotografija na kojima se vidi kako pevačica razmenjuje nežnosti sa muškarcem koji nije njen muž, i to ubrzo nakon afere sa albanskim biznismenom, sa kojim se više od godinu dana viđala, a njihove prepiske na Fejsbuku su osvanule u javnosti.

sanja maletic i predrag

Na prvoj fotografiji jasno se vidi Sanjin i Predragov sočni poljubac u usta, dok na drugoj on čvrsto drži Maletićku za ruku, dok je sa prijateljem ljubi u obraz. Ako je suditi po fotografijama, lako se može zaključiti da među njima postoji nešto više od prijateljstva.

Izvor blizak Maletićevoj kaže da ona ne mari za to što je još zvanično u braku sa Ljubišom, sa kojim je provela 20 godina života, jer sebi dozvoljava ovakve ispade.

– Sanja se mnogo promenila otkad je Ćazimova i njena konverzacija dospela u javnost. Iako još nisu zvanično razvedeni, Sanja i njen muž više ne žive zajedno. Ona se sada ponaša kao slobodna žena, a spekuliše se da je srećna i emotivno ispunjena – priča dobro obavešten izvor i nastavlja:

Čitaj još  Farma: Oglasila se Vendi nakon izbacivanja!

sanja maletic sa muzem

– Ne znam kako je sebi dozvolila ovakve fotografije jer se posle one prepiske zarekla da će paziti i sa kim razgovara kako mediji ništa ne bi saznali. Verujem da će Ljubiša tek sada biti siguran u odluku da više ništa nema sa njom – završava izvor.

Ovim povodom tokom jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa pevačicom, koja do zaključenja broja nije odgovorila.

izvor: Kurir

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply