sanja maletic

Sanja Maletić: Da se nisam udala, ne bih postala pevačica!

“Moji roditelji nisu želeli da čuju da im se kćerka bavi pevanjem. Oni su u potpuno drugoj priči i njih estrada nikada nije zanimala”, rekla je Sanja.

Iako je diplomirani pravnik i govori tri svetska jezika, Sanja Maletić se nikada nije bavila pozivom za koji se školovala. Kako je sama u nekoliko navrata priznala, njoj je oduvek bila želja da se bavi pevanjem, u čemu je roditelji nisu podržavali.

– Iskrena da budem, ja sam morala da se udam da bih pevala i to nije šala, nego je zaista bilo tako. Moji roditelji nisu želeli da čuju da im se kćerka bavi pevanjem. Oni su u potpuno drugoj priči i njih estrada nikada nije zanimala. Oduvek sam znala da nema šanse da će dozvoliti da pevam, ukoliko ne završim fakultet, pa sam ispunila njihovu želju da završim studije, posle čega sam mislila da će dozvoliti da pevam – priznaje Sanja.

Međutim, nije bila baš u pravu. Roditelji nisu hteli da čuju za to, pa se Sanja udala i počela baviti muzikom. Istini za volju, desilo se da je tada i upoznala čoveka svog života, sa kojim je već godinama u srećnom braku. On ju je podržao u tome da se bavi pevanjem i prati je na nastupima, a vremenom su je i roditelji podržali. Kako pevačica tvrdi, presudno je bilo kada su došli na njen prvi nastup i kada su videli kako ona to radi i da u tome ipak nema ništa loše.

Čitaj još  Severina Kojić izgubila bebu?!

izvor: Svet