Sanja Doležal: Još uvijek tugujem!

Dvije godine poslije gubitka supruga Nenada Šarića i bubnjara “Novih fosila”, pjevačica Sanja Doležal se u intervjuu za hrvatski časopis Story prisjetila dvadeset godina koje su proveli zajedno. Sanja je priznala da još uvijek nije prihvatila činjenicu da Nenada nema.

Sanja Dolezal i Nenad Saric

– Rijetko s nekim o tome pričam, teško je to prihvatiti. Posebno su mi teški dani oko praznika, Božića, Uskrsa, godišnjica i rođendana. To vrijeme provedem u tišini, tuzi i suzama. Ali iz dana u dan hodam naprijed i veselim se sitnicama. Neće mi biti lakše, ali ću se nositi s tim. Još mi je previše bolno i preteško – priznala je pjevačica i voditeljica te dodala da joj je Nenad bio suprug, otac, životni partner i krasan čovjek.

– Najiskrenije, u ovom trenutku se ne mogu zamisliti pored drugog muškarca. Vjerojatno nije problem naći nekoga, problem je ostvariti prijateljstvo. Trebalo bi opet dvadeset godina da s nekim budem tako bliska. Ovog puta ne vidim se u toj poziciji niti ne razmišljam o tome – zaključila je Sanja koja uvijek razmišlja pozitivno.

Čitaj još  Da li se sećate Line i njenog hita "Bumbar"? (VIDEO)

Dodala je da ipak nikad ne znaš što ti život nosi, jer ljubav ne poznaje godine.

izvor: Avaz