Sanela Sijerčić se povlači sa estrade?!

Zanimljivo je da na svom profilu vrlo rijetko objavljuje neke svoje stare pjesme, već uglavnom od svojih kolegica, a sa istog je izbrisala ranije profesionalne fotografije koje su pratile njenu karijeru.

Sanela Sijercic Ilic

Otkako je počela raditi u jednoj državnoj firmi, udala se, rodila još jednog sina, folk pjevačica Sanela Sijerčić Ilić, vrlo rijetko ili gotovo nikako se ne pojavljuje u medijima.

Tek prije nekoliko mjeseci gostovala je u jednoj emsiji Hayat TV, a poslije toga se nigdje nije eksponirala. Prije više od godinu dana je rekla kako planira da se vrati na scenu i da će snimiti nekoliko novih pjesama, ali taj plan još nije realizirala.

Sanela se posvetila svojim sinovima i suprugu i maksimalno uživa u porodičnoj idili. Jedino je i dalje vrlo aktivna na društvenim mrežema posebno na „Facebooku“ gdje često objavljuje fotografije članova svoje porodice, posebno sinova s kojima baš uživa. Zanimljivo je da na svom profilu vrlo rijetko objavljuje neke svoje stare pjesme, već uglavnom od svojih kolegica, a sa istog je izbrisala ranije profesionalne fotografije koje su pratile njenu karijeru.

Sanela sa decom

Kako saznajemo, njoj se u proteklom periodu javljalo dosta autora koji su joj ponudili pjesme. Preslušala je neke od njih ali ni jednu nije kupila, samim tim ni snimila. I organizatori nastupa iz iznozemstva često je kontaktiraju jer je žele angažirati na nekim manifestacijama u Njemačkoj, Švedskoj, Švicarskoj… ali Sanela odbija sve ponude.

Čitaj još  Nataša Bekvalac čestitala mužu rođendan dirljivom slikom!

Od karijere, pričaju oni koji je poznaju, nije odustala i vratit će se kada se „slože sve kockice“, ali za sada ne žeči da se bez potrebe pojavljuje u medijima jer nema ništa novo za ponuditi. Vjerujemo da će to biti tako i da Sijerčić – Ilić neće razočarati svoje fanove te se zauvijek oprostiti od mikrofona.

izvor: Expres