sandra afrika slagala za avion

Sandra Afrika slagala da poseduje avion?!

Aleksandra Prodanović pokušala da obmane javnost dok su je snimali u virtuelnom boingu u Sportskom centru „11. april“.

Sandra Afrika dala je u kokpitu aviona intervju i tom prilikom izjavila da joj je baš tu letelicu poklonio deda. Ali, pevačica nije računala na to da će snimak videti i oni koji se razumeju u avijaciju i da će je raskrinkati.

Naime, Sandra se uopšte nije vozila privatnim avionom, već je intervju urađen u simulatoru „boinga 737“ koji se nalazi u Sportskom centru „11. april“.

Pred kamerama pevačica je „letela“ iz Tivta u Beograd, a njenu laž sve vreme je podržavao i pilot, koji je pohvalio Afriku da je odlična gazdarica i istakao da mu redovno daje platu.

– Ovo je avion, nije kamion. Ovo je moj avion. Nije mi ga kupila baka, već deka. On me više voli. Dosta radim u inostranstvu i red bi bio da imam avion. Malo sam bila do Zagreba, Dubrovnika, sad smo u Tivtu, pa idemo za Beograd – rekla je pevačica.

Pozvali smo Sandru da je pitamo zbog čega je slagala da je od dede dobila avion, a ona je pokušala da se opravda.

– Samo lud čovek ne vidi da je u pitanju simulator, u kojem piloti vežbaju. Meni je bila čast da to isprobam. Nije mi bio cilj da obmanjujem naciju, već sam se samo našalila. Emisija je zabavnog karaktera i zato ne razumem zbog čega je nastala tolika panika. Inače, meni bi deda kupio avion i sve što mi treba – kaže Afrika.

Čitaj još  Džidža smršala pet kilograma zbog spota!

Podsetimo, Sandra je bila prva na tapetu poreskih inspektora, kojima je rekla da joj je baba koja živi u Nemačkoj kupila stan u Monte Karlu i džip BMW X6. Sad je očito htela da prevari narod pričom da ju je deda bogataš častio „cesnom“ za lične potrebe.

izvor: Kurir