sandra afrika o miletu kiticu

Sandra Afrika: Mile Kitić je na meni uzeo ogromne pare!

“Kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita”, on je okrenuo leđa.

Sandra Prodanović Afrika jedna je od najtraženijih pevačica sa ovih prostora koja nastupa po regionu, ali i u inostranstvu. Ova harizmatična Šapčanka, često je bila na meti raznih komentara na račun svog vrcavog ponašanja i oblačenja.

Pevačica je ponovila da je ona više pomogla Miletu Kitiću, nego on njoj.

sandra afrika na nastupu

– Kad pogledaš realno, to tako bude. Prvi put sam se pojavila u njegovom spotu “Tatina maza”. Trebalo je da bude devojka crnkinja, međutim ona se razbolela i zvali su mene jer sam se tada baš bila tamnoputa. Tada sam se baš kvarcala i uz crnca, koji repuje, odlično sam se uklopila. Kada je Mile video da je to full ispalo, svi su raspitivali za mene – ko je mala crna. I, on naravno to nije hteo da ispusti. Ponovo me je zvao da učestvujem u spotu „Šampanjac“, a zatim me vodio na nastupe. Odgovaralo mu je, što ne bi. I zato sam mu ja u neku ruku pomogla. On je to video i to je lepo iskoristio. A onda kada je meni trebalo, samo da okrene broj Marine Tucaković i da me najavi, nisam tražila novac od njega, to je 100 dinara kredita, on je okrenuo leđa. Osećala sam se bukvalno iskorišćeno. A, znao je da me njegov menadžer budi u 6 ujutro da se meni hitno uradi pasoš jer sam bila klinka. Danas za sutra, jer sam mu ja trebala. Video je da to dobro prolazio i na tome je uzeo odlične pare. Ali su nas zbog tih stalnih putovanja i ljudi povezivali – kaže popularna pevačica i dodaje:

Čitaj još  Dača Ikodinović: Ćerka je na mene, voli kafanu!

– Marta je ljubomorna. Odnosno, nije dok me nije videla. Do tada je govorila ‘neka ide Sandra’, jer je znala da će on tada kući doneti više love. Govorila mi je ‘ljubavi’, ‘srećo’, a onda kada me je videla, promenila je ploču. Što li se istripovala, to ne znam – iskrena je Sandra.

Pogledajte spot “Tatina maza” gde se Sandra prvi put pojavila pored Mileta Kitića.

izvor: EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply