sako polumenta u teretani

Šako ne želi da čuje za saradnju sa Dadom!

Trebali smo napraviti zajednički koncert u Sarajevu, ali je Dado htio da on sve završava i da ja ništa ne znam o tome – priznao je nedavno Šako

Šako i Dado: Rodbinske veze ne miješaju sa poslom

Iako se dugo po medijima pisalo da su Šako Polumenta i njegov bratić Dado Polumenta u svađi i da ne pričaju, Šako je nedavno otkrio zašto njih dvojica nikad više neće sarađivati.

– Trebali smo napraviti zajednički koncert u Sarajevu, ali je Dado htio da on sve završava i da ja ništa ne znam o tome. Ne mogu i neću da budem na čekanju, hoću da radim i ne mogu dozvoliti da takve stvari budu van moje kontrole. Onda sam rekao više nikad nećemo sarađivati i raditi zajedno, mogu ti biti gost i ti meni i to je to.” A privatno je druga stvar. On je moj rod, moje sve – istakao je Šako.

A, Dado je prije nekoliko mjeseci na pitanje da li se udaljio od Šaka rekao kako distanca između njih dvojice ne može biti!

– Rodbinske veze su jako bitna stvar i njih ne valja raskidati – rekao je Dado, ali i objasnio zašto ga nije zvao na svadbu:

Čitaj još  Viki i Dado uživali na snimanju spota!

– Kao što znate, klasične svadbe nije ni bilo, osim djevojačke večeri koja je javnosti predstavljena kao svadba. Meni je bilo bitno da se obavi šerijatsko vjenčanje i ono je sprovedeno u najužem krugu rodbine, bili su moji roditelji i moj sin Dorjan – istakao je mladi pjevač, koji je dodao da je mu je Šako čestitao na braku.