aca lukas i milica stanisic

Šaban se ogrešio o malu Milicu, Lukas je poljubio posle nastupa! (VIDEO)

Sinoćnju emisiju takmičenja „Zvezde Granda“, u kojoj se predstavila druga grupa devojaka, obeležila je osmogodišnja Milica Stanišić sa Pala.

Devojčica koja je pevala pesmu „Moja zakletvo“ Zorice Brunclik osvojila je publiku i veći deo žirija, ali ju je strogi Šaban Šaulić sasekao u korenu:

– Nečisto je pevala. Ne mogu protiv sebe, čujem da je nečisto, pa neko mutiranje… Neka mi bog oprosti.

Publika je komentar ovog „strašnog“ sudije ispratila glasnim negodovanjem i povicima „Ua!“. Nakon što je stručni žiri odlučio da mlađanu Milicu pusti u baraž i kada se video-zid podigao, svi su joj aplaudirali. S obzirom na to da šestočlani žiri ispred sebe ima zavesu i ne vidi takmičara, već ga ocenjuje na osnovu onog što čuje, u trenutku kada je Milica zapevala, Lukas i Šaban nisu želeli da joj daju poene, ne znajući da je reč o devojčici. Onog momenta kada je Saša Popović rešio da kanditatkinja prođe u dalje takmičenje, podigla se zavesa i tada su svi videli najmlađu takmičarku. Lukas se pokajao jer nije glasao za nju, pa je izašao na scenu i poljubio Milicu u znak izvinjenja.

Milica Stanisic ZG

Brunclikova je sve vreme bila preterano sentimentalna prema takmičarki, koja ju je opčinila njenom pesmom.

Čitaj još  Jovana Pajić: Otkad sam dobila ćerku, sve gledam drugačije

– Kad je izašla na scenu i počela da peva, po reakciji publike na nju mislila sam da je riba do bola… Ali kad sam čula kako peva, shvatila sam da je veoma mlada. Neke deonice je otpevala čak i bolje od mene – duvala je Zoka maloj Milici vetar u leđa.

Pogledajte snimak sinočnje emisije i Milicu kako je nastupala. Miličin nastup počinje od 55:35 minuta.

izvor: Alo