saban i cuca

Šaban Šaulić i Cuca opet zajedno!

Šaban Šaulić (63) i Ivona Negovanović Cuca (23) ponovo su zajedno! Nakon silnih demantija od strane porodice Šaulić, negiranja priče da među njima ima bilo šta osim poznanstva, ljubavnici su se pre nekoliko dana našli u Inđiji.

Naime, pevač i Cuca su zajedno bili u jednom šoping centru, gde je pevač mlađanoj devojci kupio pregršt poklona, a potom je odveo u obližnji hotel.

– Cucu i Šabana smo nekoliko puta videli već ovde u Inđiji. Uvek odsedaju u jednom hotelu koji je blizu centra, jer su sigurni da ih odatle niko neće odati, ili izneti bilo kakvu informaciju o njima i njihovom kretanju, ali su se prevarili. Znaju ponekad i da sednu u baštu nekog od obližnjih kafića, gde provedu i po nekoliko sati u razgovoru i piću. Samo jednom se desilo da je Šaban morao da ustane od stola i skloni se po strani kad ga je neko zvao telefonom. Verovatno je to bila Goca. Svi su ovde komentarisali njihovo ponašanje. Ipak je on poznat i svi znamo da ima ženu i odraslu decu, pa nas je baš iznenadilo njegovo opušteno ponašanje sa ljubavnicom. Pre neki dan su bili i u nekom šopingu. Tad se kao malo zakumuflirao i stavio je na glavu crni kačket, ali opet, nije mu uspelo. Prilaze mu ljudi, pozdrave ga, komentarišu sa njim žiriranje u „Zvezdama Granda“, a Cuca tad spusti glavu i smeška se. Njoj je lepo, baš je briga za sve, važno joj je da Šaban bude pored nje, a ne žene, ali kada Goca bude saznala, neće biti dobro. Šaban svakako i strahuje da ona ne sazna da se opet viđa sa mladom pevačicom, jer joj je obećao da je na tu priču stavio tačku – rekao je dobro obavešten izvor.

Podsećanja radi, još pre nekoliko meseci se pojavila informacija da su kralj narodne muzike i prošlogodišnja učesnica u takmičenju za „Zvezde Granda“ u ljubanoj romansi. Prvo je pevač sve to demantovao, da bi se potom i Cuca, ali i njena majka oglasile tim povodom. Zatim je usledio njihov zajednički paparaco, ali i ponovno Šabanovo negiranje da se bilo šta dešava među njima.
U međuvremenu je Goca odlučila suprugu da da još jednu šansu, dok je Ivona u međuvremenu našla novog dečka, idejnog tvorca jedne muzičke emisije. Ipak, očigledno da on nije znao kako da je zadrži, a Šabanu nije pošlo za rukom da mladoj pevačici ne odoli, pa su se opet spojili.

Čitaj još  Intervju Jašar Ahmedovski: Od Šabana ni reč utehe!

Ilda i Mihajlo se naljutili na oca zbog preljube!

Kao i svake godine, Šaban Šaulić je nedavno proslavio svoj rođendan, a na žurki su izostali Ilda i Mihajlo. Navodno, pevač se sve vreme pravdao gostima da su ćerka i sin na putu i da se nada da će uspeti da stignu do kraja veselja, ali mnogi sumnjaju u to jer bliski prijatelji porodice Šaulić tvrde da su Ilda i Mahajlo veoma ljuti na oca zbog cele afere sa Cucom.

izvor: Alo