saban saulic

Šaban izdao saopštenje povodom Cuce, ona mu se za sve zahvalila!

“Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine”, kaže Šaban u saopštenju.

Pevač Šaban Šaulić nakon višemesečnih spekulisanja o njegovom navodnom neverstvu i povezivanju sa mladom pevačicom Ivonom Negovanović Cucom, odlučio je da javno reaguje.

Iako se suzdržavao od komentara, prilog u jednoj emisiji u kojoj je Cuca govorila o njemu, kao i o tome kako joj je pomogao u karijeri, bila je očigledno kap koja je prelila čašu, pa je Šaban odlučio da napiše saopštenje koje je prosledio medijima:

– Tokom prethodnih meseci moja porodica i ja smo žrtve nezapamćenog medijskog linča u kom su protiv nas sa različitih strana iznošene gnusne neistine koje ugrožavaju naše zdravlje, bezbednost, porodičnu harmoniju, a meni lično dostojanstvo, čast i ugled koje sam godinama bez ikakve mrlje gradio u zemlji i inostranstvu. Uprkos svim našim nadanjima, a mimo svih granica istine, pravde i dobrog ukusa, ova hajka ne jenjava ni nakon više od pola godine. Naprotiv, iz dana u dan sve su veći napori medija da u sprezi sa osobama čija imena ne zaslužuju ni da budu spomenuta, ugroze naše harmonične porodične odnose, duhovni mir i fizičko zdravlje i u krajnjem slučaju i samu egzistenciju – poručio je pevač u saopštenju.

Cuca tetovaza

Podsetimo, mlada pevačica je nekoliko puta fotografisana sa pevačem, o njihovoj navodnoj vezi pisalo se mesecima, a jednom prilikom je izjavila da joj je veza sa Šabanom uništila zdravlje. Ipak, nedavno se pojavila i u jednoj emisiji gde je pokazala tetovažu na ruci gde je pisalo “Šaban”.

Cuca: Hvala Šabanu jer mi je pomogao na sve moguće načine!

Pevačica Ivona Negovanović Cuca nastupila je pre dva dana u Pinkovim zvezdama gde je prošla audiciju uprkos lošim komentarima.

Čitaj još  Kristijan Golubović od sutra zvanično u zatvoru!

U razgovoru za emsijiu “Premijera” ona je ispričala o učešću u ovom takmičenju, ali i o Šabanu Šauliću, koji joj je, kako kaže, mnogo pomogao.

– Ako neko pomogne nekom u životu, ne mora da znači da imaš nešto sa nekim. A ja se i ovim putem zahvaljujem čoveku koji mi je pomogao mnogo u životu. Ne bih da imenujem, svi znaju ko je – rekla je Cuca i potom objasnila o kakvoj pomoći je bilo reč.

Ivona Negovanovic Cuca

– Bio mi je podrška i pomoć na sve moguće načine. Kao da pomogneš svom detetu – navela je ona i dodala da joj je krivo što nije dobila nikakav savet od Šabana pred njen nastup u najgledanijem šouu.

– Nažalost nisam dobila savet. Nismo više u kontaktu, jer jednostavno ljudi su mi pokvarili taj odnos sa jako velikim čovekom i prijateljem – zaključila je Cuca.

Podsetimo, Cuca se pojavila u Pinkovim zvezdama gde je prošla u drugi krug takmičenja, ali žiri nije imao mnogo pozitivne komentare, međutim ipak je nastavila takmičenje.

izvor: Kurir

Cucin nastup pogledajte OVDE