cuca pinkove zvezde

Šaban i Cuca se ljubili u centru Beograda! (VIDEO)

Pevač je šetao sa Ivonom centrom Beograda, a onda su u jednom momentu zastali i poljubili se, iako su ih svi posmatrali.

Mlada pevačica Ivona Negovanović Cuca našla se u centru medijskog skandala nakon što je objavljen njen kućni video, a sada za sve one koji se bave i sa velikom pažnjom prate sve što se dešava na relaciji sa kraljem narodne muzike Šabanom Šaulićem stiže prava poslastica.

Naime, ekipa emisije “Paparazzo lov” uhvatila je Cucu i Šabana u zajedničkoj šetnji, te kako je pevač grlio pevačicu na parkingu.

saban i cuca paparaco

Paparaco dnevnog lista je prvi uhvatio Šabana i Cucu u tajnom viđanju. On je sredinom oktobra prošle godine pozvao Ivonu da mu se pridruži u vikendici u Krčedinu. Novinarska ekipa provela je 24 sata ispred pevačeve kuće kako bi ljubavnike uhvatila na delu, a u dvorištu je bio parkiran pevačicin automobil marke „pežo“, kojim se dovezla do imanja nadomak Beške.

Čitaj još  Parovi: Maca ponovo preterala sa nastupom! (VIDEO)

Ivona je nedavno pokušala da se plasira u naredni krug takmičenja “Pinkove zvezde”, međutim, žiri nije bio zadovoljan njenim izvodjenjem.

Pogledajte snimak poljupca najaktuelnije afere na estradi.

izvor: Alo, Kurir www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply