ruzica veljkovic i aki markovic

Ružičina drugarica potvrdila: Aki je bio očajan u krevetu!

“Pričala mi je da nisu zainteresovani jedno za drugo, da ne dele krevet kada su zajedno. To je takođe bio jedan od velikih problema u njihovoj vezi i čest uzrok rasprava”, kaže drugarica učesnice aktuelnog rijalitija.

Ružica Veljković je poslednjih nekoliko dana otvorila dušu i ispričala brojne pikanterije iz veze sa folk pevačem Andrijom Akijem Markovićem.

Sem toga da je Aki bio nasilan i da ju je tukao više puta, Ružica je otkrila da je abortirala njegovo dete.

Sada se oglasila i njena dobra drugarica, koja je ispričala kako su Aki i Ružica samo nekoliko puta imali seks, ali da je pevač od nje tražio da u medijima priča kako je on zver u krevetu, jer su ga pratile priče da sa Sarom Trajanović nikada nije bio intiman.

ruzica u akijevom krilu

– Pričala mi je da nisu zainteresovani jedno za drugo, da ne dele krevet kada su zajedno. To je takođe bio jedan od velikih problema u njihovoj vezi i čest uzrok rasprava. U novinama je u to vreme pisalo da Aki ni sa Sarom Trajanović nije imao seks, pa je Ružica tada davala izjave kako je Aki zver u krevetu jer ju je on zamolio da to učini. Ni ona sama nije mogla da veruje da je ostala u drugom stanju budući da su imali odnose jednom u par nedelja. Ta veza je bila destruktivna i besmislena i to oboje znaju. Ljudi osuđuju Ružicu što je odlučila da prekine trudnoću, ali on je bio nasilan i to je bio uzrok tome – otkrila je Ružicina drugarica, ali je želela da ostane anonimna.

Čitaj još  Parovi: Maca ocrnila Gastoza: Građen je kao svinja, a priča kao papagaj!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Svet