Romana stavila nadogradnju zbog Farme!

Pevačica nadogradila frizuru, pa će se na imanju u Lisoviću šepuriti pramenovima koje je pričvrstila voskom.

Romana Panic

Romana Panić je nekoliko dana pred odlazak na imanje u Lisoviću trajno sredila svoju frizuru. S obzirom na to da na Farmi može da zaboravi na frizerske usluge, ona je je pribegla praktičnijem rešenju. Obična nadogradnja iziskuje stručno tretiranje i feniranje, dok se prava, prirodna kosa lako oblikuje i bez fena. Kako bi sledeća četiri meseca imala bujnu i raskošnu frizuru, Romana je posetila jedan vlasuljarski studio u Ulici gospodara Vučića, gde su joj pomoću voska nadogradili pravu kosu, isečenu s glave šestogodišnje devojčice!

– Običnu nadogradnju može da vam uradi svaki prosečan frizer, međutim, ovom vrstom ekstenzija bavi se samo nekoliko ljudi u celom Beogradu, iz jednostavnog razloga što je veoma teško naći dugu a negovanu i kvalitetnu ljudsku kosu. Takođe, ovaj način nadogradnje je veoma skup, ali je najpraktičniji, jer se ta kosa pere kao da je vaša – kaže stručno lice.

Čitaj još  Dara Bubamara ponovo šokira svojim silikonima! (FOTO)

Nismo saznali koliko je Panićeva iskeširala za ovo zadovoljstvo, ali će u svakom slučaju definitivno biti jedina na Farmi koja će u svakom trenutku imati lepu, dugu i negovanu kosu. Ali tuđu!

izvor: Kurir