romana panic na zimovanju

Romana odložila promociju pesme zbog zimovanja! (FOTO)

Dok se Romana premišlja oko pesme, vi pogledajte njene fotografije sa snežnog Kopaonika. A kako je navela na svom Fejsbuk profilu, pevačica se koliko sutra vraća u Beograd.

Pop pevačica Romana Panić poslednjih nekoliko nedelja je vredno radila na novom singlu koji su za nju uradili Damir Handanović i Marina Tucaković, pa je rešila da malo predahne i dok gotovo cela estrada letuje u Tajlandu, ona je rešila da se malo smrzava na Kopaoniku.

romana na kopaoniku

– Romana je pobegla na Kopaonik jer uživa u tome da se zabavlja na snegu. Radila je na novoj pesmi, koja je trebalo da uskoro ugleda svetlost dana, ali trenutno razmišlja o tome da pesmu prijavi na drugi Pinkov festival jer zna da će tamo dobiti dobru reklamu. Ništa još nije odlučila, stavila je sve obaveze na čekanje, sada je vreme za odmaranje – rekao je izvor blizak pevačici.

Čitaj još  Poznati slušali Dada Polumentu!

romana na kopaoniku

Dok se Romana premišlja oko pesme, vi uživajte u njenim fotografijama sa snežnog Kopaonika. A kako je navela na svom Fejsbuk profilu, pevačica se koliko sutra vraća u Beograd, pa smo sigurni da promocija pesme i nije tako daleko.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Opera