maldivi nova sezona

Rijaliti Maldivi: Saznajte šta produkcija krije od javnosti!

Produkcija Hepija ne želi da izgubi gledanost u toku leta, pa su rešili da “Maldivi” dođu kao zamena za “Parove”.

Televizija Happy je zbog ogromnog uspeha rijalitija “Parovi” u rekordnom roku uspela da postane jedna od najgledanijih televizija u Srbiji, a mnogo puta se u prethodna četiri meseca našla na prvoj poziciji kada su rejtinzi u pitanju.

Zbog svega pomenutog rešili su da trend rasta gledanosti nastave i nakon što se završe “Parovi”, pa su doneli odluku da nakon četiri godine pauze na program vrate rijaliti format “Maldivi”, za koji su sami osmislili koncept i koji sa emitovanjem startuje samo jedan dan po proglašenju pobednika.

– Produkcija Hepija ne želi da izgubi gledanost u toku leta, pa su rešili da “Maldivi” dođu kao zamena za “Parove”. Čak šest učesnika je iz aktuelnog rijalitija potpisalo ugovore za novi rijaliti. Kako ne bi gubili vreme i pustili publiku da se odvikne od njihove televizije, samo jedan dan nakon što publika izglasa pobednika “Parova”, startuju “Maldivi”. Potrudili su da naprave odličan kasting i za ovaj rijaliti, pa će sem već poznatih likova, publika dobiti prilike da upozna i nove učesnike – otkriva izvor blizak produkciji.

Čitaj još  Cuca: Ne ulazim u 'Parove' ako ulazi Hasan Dudić!

Iako se spekulisalo da ćemo u ‘Maldivima’ gledati Gastoza, Tijanu Ajfon, Jelenu Golubović, zvanično još nije potvrđeno, ali je Ružica pre nekoliko dana nagovestila da ‘će se nastaviti’…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org