Razvode se Vlado Kalember i Ana Rucner!

Na razvodu je navodno insistirao Vlado Kalember, dok je njegova znatno mlađa supruga Ana ipak želela da pokušada spase brak.

Vlado Kalember

Hrvatski pevač Vlado Kalember i njegova supruga violončelista Ana Rucner se razvode. Višegodišnja nagađanja kako brak poznatog para više ne funkcioniše su istinita jer su Ana i Vlado službeno pokrenuli brakorazvodnu parnicu u Zagrebu i ove nedelje bi trebalo da bude održano drugo i verovatno poslednje ročište.

Poznati par se sporazumno razvodi i dogovorili su se još pre nekoliko nedelja da će njihov sin Darian i živeti sa majkom, dok će Vlado plaćati alimentaciju.

Na razvodu je navodno insistirao Vlado Kalember, dok je njegova znatno mlađa supruga Ana ipak želela da pokušada spase brak.

– Nemam komentar. Ne pada mi na pamet da pričam o svom privatnom životu – jedino je što je Kalember rekao o svom razvodu.

Kuloari već odavno šuškaju o porodičnim nesporazumima, da je na naplatu ipak stigla razlika od trideset godina, da su prošlo leto proveli odvojeno… Ana je čak dovođena i u vezu sa Nikom Bulićem, koji je bio predsednik Hrvatske turističke zajednice.

– Već dve godine slušam tračeve da mi je Niko Bulić ljubavnik. Kada sam to prvi put čula, sela sam s Vladom i rekla mu šta se događa. Na što mi je on odgovorio: “A što si očekivala? On je muškarac, a ti si mlada žena”. S tim živim već dve godine, nije mi neugodno, ali to je totalna glupost – izjavila je Ana Rucner u jednom intervjuu.

Čitaj još  Darko Lazić pevao ležeći na podu!

Vlado Kalember sve do 2006. godine slovio je među kolegama, porodicom i javnosti kao večiti neženja. Par se u strogoj tajnosti venčao godinu dana pošto su se upoznali na rođendanskoj zabavi splitskog tajkuna Željka Keruma.

izvor: Jutarnji.hr