Raskinuli Jelena Jovanović i Edin Škorić!

Bivši učesnici rijalitija Farma okončali su svoju ljubavnu priču nakon tri i po meseca.

Edin i Jelena

Bivši učesnici rijalitija Farma, pevačica Jelena Jovanović i sportista Edin Škorić su u poslednje vreme u više navrata pokazivali javnosti koliko su zaljubljeni, a zatim je danas, “kao grom iz vedra neba”, na Fejsbuk profilu mlade pevačice osvanuo status kojim je obavestila svoje prijatelje, da ona i bivši odbojkaš više nisu zajedno.

Jelena Jovanovic fejsbuk

– Nažalost Edin i ja više nismo zajedno. Uvek ću ga poštovati. Teško mi je jako, jer sam videla svoj život sa njim. Međutim okolnosti su drugačije – napisala je Jovanovićeva.

Verujemo da su svi koji su verovali u ljubav bivših farmera, veoma iznenađeni, i da svi očekuju da čuju drugu stranu priče, odnosno izjavu Edina Škorića.

Edin Škorić razočaran!

Bivši učesnik rijalitija Farma Edin Škorić objavio je depresivnu poruku na Tviteru u istom trenutku kada je pevačica Jelena Jovanović napisala na Fejsbuku da je njihovoj ljubavi došao kraj.

Čitaj još  Farma: Pogledajte kome je najteže pao Kristijanov odlazak! (VIDEO)

Edin Skoric tviter

Nekadašnji odbojkaš i bivši učesnik rijalitija Farma Edin Škorić objavio je na svom Tviter nalogu prilično depresivnu poruku na engleskom “Life sucks” i to otprilike u isto vreme kada je pevačica Jelena Jovanović napisala na svom privatnom Fejsbuk profilu da je njihova veza okončana.

izvor: Kurir