rada manojlovic u minhenu

Rada Manojlović usred noći bežala od požara!

Manojlovićeva posle nastupa u Nemačkoj doživela traumu jer samo što je legla da spava, oglasio se požarni alarm pa je istrčala iz sobe da se spase.

Rada Manojlović preživela je pravu dramu prošlog vikenda u Nemačkoj jer je iz hotela u kom je odsela morala da se evakuiše zbog požara.

rada manojlovic u minhenu

Pevačica se posle odrađene tezge u jednoj diskoteci u Minhenu sa svojim menadžerom Sašom Ðurićem i klavijaturistom Mišom Lagunom vratila u sobu da se odmori, ali joj se, umesto da mirno spava, dogodio košmar na javi.

– Rada je posle uspešnog nastupa, oko pet sati ujutru, legla u krevet ne sluteći da će nakon toga u hotelu doživeti traumu. Odjednom se upalio alarm i nastala je opšta panika! U prvi mah hotelom se pronela vest da je podmetnuta bomba, a kad se osetio i dim od vatre, ljudi su počeli da beže na sve strane. Osoblje se pobrinulo da svi gosti budu evakuisani, a ubrzo su stigli i vatrogasci, koji su ugasili vatru. Iako se sve odigralo u pola sata, delovalo je kao da je prošla cela večnost – otkriva izvor blizak pevačici.

rada manojlovic u minhenu

Pomenuta saznanja potvrdila je i popularna pevačica:

– U prvom trenutku nisam paničila jer smo mi bukvalno 15 minuta pre toga ušli u hotel i sve je bilo okej, pa sam mislila da je neka greška, da će alarm prestati. Međutim, kad sam videla da svi gosti s našeg sprata silaze, onda smo se i mi pokupili i krenuli za njima. Vatrogasci su stigli za pet minuta, isključili alarm i rekli nam da je sve u redu i da možemo da idemo na spavanje. Sve u svemu, svašta doživimo na našim putovanjima – poručila je Manojlovićeva.

Čitaj još  Miligram rasprodao 'Mejdan' tri dana pred koncert!

izvor: Kurir, www.FOLKOTEKA.org