Rada Manojlović: Nikada se neću udati!

“Ne razmišljam uopšte o udaji. Najlakše je da stupiš u brak i rodiš decu, ali to nije za mene”, otkrila je Rada.

Rada Manojlovic

Pevačica Rada Manojlović priznala je da je zaljubljena u Momira Gajića, ali da sebe ne vidi u braku sa njim.

– Ne razmišljam uopšte o udaji. Najlakše je da stupiš u brak i rodiš decu, ali to nije za mene. Za porodicu treba odvojiti mnogo vremena, vidite šta se sve dešava sa decom ako im ne posvetite dovoljno pažnje. Moji obožavaoci i ljubav koji mi pružaju me ispunjavaju toliko da bih žrtvovala emotivni život zarad karijere – rekla je pevačica, koja je trenutno na velikoj turneji po Americi.

Atraktivna pevačica za sebe kaže da je velika feministkinja.

– Sebe smatram feministkinjom, a ne princezom koja samo treba da bude lepa. Nikada ne bih mogla da sedim besposlena kod kuće i da tražim partnera da me finansira. Zamislite da od dečka treba da tražim novac za garderobu, putovanja… Nikada ne bih mogla tako da funkcionišem. Kada bi mi neki muškarac ponudio da me izdržava, zahvalila bih se i odbila ponudu – tvrdi Rada.

Otkada se pre sedam godina pojavila u takmičenju ‘Zvezde Granda’, Radmila je privukla pažnju javnosti i stasom i glasom, a danas je jedna od najplaćenijih pevačica.

Čitaj još  Policija pronašla ključni dokaz ubistva Jelene Marjanović!

Početak karijere obeležila joj je veza sa kolegom Milanom Stankovićem, ali njeno srce sada pripada košarkaškom treneru Momiru Gajiću, kojeg je upoznala pred raskid sa kolegom.

– Momir i ja smo se upoznali na venčanju košarkaša Danila Anđušića, ali nije istina da smo od tada u vezi. Zajedno smo tek nekih šest meseci. Malo taktiziram u vezi kako bi duže trajala. Držim je u prvoj brzini, pa dodam gas, pa opet usporim i tako u krug – rekla je Rada.

Po povratku u Srbiju Radmila Manojlović će se posvetiti snimanju novog albuma, čije objavljivanje planira za kraj godine.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply