Rada Manojlović dočekala Milana Stankovića nasmejana! (VIDEO)

Milan je sreo Radu u kafiću, a kada je prišao da se pozdravi, ona mu se široko osmehnula.

Milan i Rada posle raskida

Rada Manojlovć i Milan Stanković sreli su se prvi put posle raskida, a to su zabeležile i kamere.

Milan je imao svoju uobičajenu dnevnu rutinu. Išao je u teretanu, zatim sa sestrom u poslastičarnicu, a onda se vratio u teretanu. Nakon toga, pevač je imao neke obaveze na televiziji. Tamo je u kafiću sreo svoju bivšu ljubav, Radu Manojlović. Ona ga je dočekala nasmejana kao i uvek. Kratko su popričali i Milan je nastavio svojim putem.

Podsećanja radi, Rada i Milan su raskinuli prošle godine i bio je to medijski vrlo propraćen raskid, a sada posle godinu dana kada su se strasti stišale i spekulacije svele na minimum ni Radi ni Milanu više nije teško da o svemu ovome govore.

Milan Stanković ulazi na Farmu!

Pevač Milan Stanković ulazi na Farmu. On će biti gost na žurci koju farmerima svakog petka priređuje Zadruga. Milan ulazi na imanje kako bi što bolje promovisao svoj novi singl “Od mene se odvikavaj”.

Podsetimo, Milan je uz novu pesmu, svojim fanovima predstavio i novi imidž. On je sada smeđokos, a svoju doteranu figuru je pokazao u spotu koji se sam režirao. Stanković je rešio da se posle tri godine pauze, u velikom stilu vrati na scenu.

Čitaj još  NOVI SPOT: Ana Sević - "Lambordžini" (OFFICIAL VIDEO 2015)

Prošlog petka je Goca Tržan bila gost na žurci, i iako je otpevala samo dve pesme, izazvala je veliku pažnju farmera. Žurku su kasnije doveli do usijanja Miloš Bojanić, Andrija Aki Marković, Andreana Čekić i Jelena Gerbec.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply