milena ceranic paradiso, novi sad

Prvi poljubac Milene Ćeranić sa novim dečkom (FOTO)

Milena Ćeranić konačno je uhvaćena u zagrljaju Predraga Perišića! Paparaco je uslikao pevačicu i fudbalera kako razmenjuju nežnosti na njenom nastupu u Novom Sadu. Oni su time samo potvrdili da su obnovili romansu, kao i da je njena veza sa Dašićem prošlost.

– Milena je došla na nastup u pratnji najbolje drugarice, a nedugo zatim u diskoteci “Paradizo” se pojavio i Periša i smestio se za njihov sto. Gotovo svi pogledi bili su uprti u njih, ali to je nije sputalo da se sa Predragom grli i ljubi – govori izvor sa lica mesta i dodaje:

– Dok je Milena pevala, on je ćaskao sa njenom najboljom drugaricom i uživao u pesmama koje mu je pevala. Najviše ga je pogodila pesma Šemse Suljaković „Pristajem na sve“, koju je Ćeranićeva otpevala specijalno za njega – završava priču izvor.

milena ceranic poljubac

Kako dalje saznajemo, Perišić je u klubu ostao do kraja njenog nastupa, a diskoteku su napustili zajedno.

Milenina i Predragova ljubavna priča u javnost je procurila letos kada su mediji otkrili da je pevačica prevarila svog tadašnjeg dečka Vladimira Dašića upravo sa Perišicem. Kako bi mu dokazala ljubav i vernost, uprkos medijskim pričama, Ćeranićeva je odlazila na Dašićeve utakmice i bodrila ga sa tribina, što su paparaci zabeležili. Bez obzira na njena javna blamiranja, Vladimir očigledno nije popustio u nameri da joj ne oprosti.

Umesto kod nje, nakon utakmica u Begradu odlazio bi u kafane i provodio se sa drugovima. U jednom od tih izlazaka udvarao se i Soraji, čime je Mileni dao do znanja da povratka na staro više nema. Raskid sa Dašićem, Ćeranićeva je opevala u svojoj novoj pesmi, a nakon promocije bacila se u zagrljaj starom-novom dečku kojeg više ne krije. U međuvremenu, i Perišić je dovođen u vezu sa njenim koleginicama – Milicom Todorović, koju je bodrio na „Grand festivalu“, ali i Aleksandrom Bursać.

Čitaj još  Parovi: Ovako je izgledao estradni početak Saške Karan (VIDEO)

milena ceranic i vladimir dasic

Kako stvari stoje, ova španska serija, čija je glavna glumica Milena Ćeranić preti da nadmaši scenario „Male neveste“, pa ne treba da nas čudi ako se u nekoj od narednih epizoda ispostavi da je Dašić u stvari bio Milenin brat.

Dašić iskulirao Milenin nastup

Iako je bio u Rumi na samo trideset kilometara od Novog Sada, gde je Milena pevala, Vladimir Dašić se nije pojavio na njenom nastupu, što takođe potvrđuje navode da je ova ljubavna romansa završena. Zanimljivo je dodati da je Vladimir imao slobodno veče i da ga nije iskoristio da uživa u hitovima svoje drage koja je umesto njemu na uvce pevala novom dečku.

Na snimku možete videti kako izgleda Milenin poljubac:

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply