udarci na glavi jelene marjanovic

Provaljena još jedna mračna tajna Zorana Marjanovića!

Posle otkrića da je Zoran poznavao Zoricu Mitrović i pre ubistva supruge Jelene, kao i da je išao kod nje par sati posle sahrane, policija će zvati Zoricu na saslušanje.

Šokantno otkriće dnevnog lista da se Zoran Marjanović poznavao sa Zoricom Mitrović i pre ubistva njegove supruge Jelene Marjanović, kao i da je išao kod Zorice nekoliko sati posle sahrane, daje ovom slučaju novi pravac koji je usmeren ka otkrivanju ne samo motiva nego i svih učesnika u stravičnom zločinu.

Kako saznajemo, posle ovih saznanja, istraga će sigurno ići i ka eventualnoj umešanosti Zoranove ljubavnice u ubistvo u aprilu 2016. i ona će biti pozvana na saslušanje u MUP. Podsetimo, Marjanović je uhapšen 15. septembra ove godine zbog sumnje da je ubio Jelenu i nalazi se u pritvoru.

– Ispostavilo se da su Zoran i Zorica slagali da se nisu poznavali pre Jeleninog ubistva. Više od godinu dana Marjanović je plasirao srceparajuće priče o navodno velikoj ljubavi s Jelenom. Zaklinjao se da će zauvek ostati sam, da ne može da živi bez nje, da za njega ne postoji nijedna druga žena, da je sa Jelenom kao sijamski blizanac – kaže izvor upućen u ovaj slučaj i dodaje:

– Međutim, njegova mračna tajna je otkrivena, a najbizarnije je što je 7. aprila prošle godine, usred intervjua za Kurir i žalopojke za suprugom, mobilnim telefonom ugovarao odlazak kod nove devojke, svega nekoliko sati posle Jelenine sahrane. Zorica je takođe slagala da se sa Zoranom upoznala posle Jeleninog ubistva. Čudno je i da se za tako kratko vreme zbližila ne samo sa njim nego i sa njegovom porodicom i da je ubrzo prešla da živi kod Marjanovića u Borču. Ona se čak i javno hvalila da bi život dala za Zorana i da ne može da živi bez njega.

Sagovornik kaže da nije teško doneti zaključak da je Jelena smetala njihovoj vezi.




– Treba ispitati ulogu ne samo članova porodice Marjanović nego i Zorice Mitrović. Ovo otkriće može da donese obrt u istrazi jer je Zoran u vreme ubistva uveliko imao ljubavnicu. Sasvim je logično da i Zorica bude saslušana u policiji.

Devet smrtonosnih udaraca

Dnevli list je ekskluzivno imao uvid u fotografije s obdukcije na kojima se vide smrtonosne povrede ubijene pevačice Jelene Krsmanović. Ali zbog uznemiravajućeg sadržaja i pijeteta prema porodici nastradale pevačice fotografije nećemo objavljivati.

Užasne, snažne povrede jasno ukazuju na to da je Jelena ubijena iz strasti – ubica ju je napao s leđa, udarajući je oštrim predmetom (šrafcigerom ili čekićem), najviše po sredini i desnoj strani glave. Nije se zaustavio kada je pala, već ju je udarao i dalje. Lice nesrećne žene bilo je netaknuto, dok je potiljak u potpunosti bio unakažen, s otvorenim ubodnim ranama.

Čitaj još  Crna Gora večeras predstavlja evrovizijsku pesmu 2013

ljubavnica zorana marjanovica

Kako priča advokat Toma Fila, na osnovu dosadašnjih podataka o ubistvu pevačice Jelene, lako se može zaključiti da se radi o ubistvu iz strasti.

– Čim je više udaraca na jednoj osobi, uvek je ubistvo iz strasti, i tu nema izuzetaka. Jer kada je plaćeni ubica u pitanju ili kada neko nekog ubije da bi ga opljačkao, takva osoba ne bi udarila žrtvu toliko puta i unakazila je – ističe Fila.

Mesto na kom je nađeno telo pevačice

Od smrti Zorice Krsmanović, majke ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, skoro da niko više ne obilazi mesto gde je telo nesrećne žene pronađeno. Podsetimo, porodice Marjanović i Krsmanović postavile su spomen-ploču nedaleko od mesta gde je telo ubijene pevačice pronađeno.

jelena marjanovic spomen ploca

– Ideja je da obeležimo ovo mesto. Za života je bila anđeo, žena koju ste mogli da stavite kao melem na ranu. Ne želimo da se ovaj zločin zaboravi – rekao je svojevremeno Zoran Marjanović, a te reči podržala je njegova porodica, kao i majka ubijene pevačice.

Nakon što je ploča postavljena, bar jednom nedeljno obilazila ju je Jelenina majka, ali i suprug Zoran sa ocem Vladimirom tamo su palili sveće i nosili cveće. Međutim, po onome što je naša ekipa juče zabeležila, ploču već duže vreme niko nije obišao, tačnije ona jedva da može da se vidi sa nasipa, odnosno staze po kojoj je Jelena tog kobnog 2. aprila trčala.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

Leave a Reply