hanka paldum sa sinom

Progovorio Mirzad Brkić, sin Hanke Paldum!

Hankin naslednik kaže da ga boli što mu se na teret stavljaju stvari koje nije počinio samo zato što mu je majka poznata pevačica.

Sin Hanke Paldum Mirzad Brkić (29) našao je način da se opravda nakon što je 16. novembra ponovo završio u pritvoru, ovoga puta zbog posedovanja droge i oružja.

Nasledniku bosanske pevačice lisice su stavljene na ruke nakon što je policija pretresla automobil koji je vozio i pronašla nedozvoljenu supstancu i oružje. On je jedan dan proveo u pritvoru, posle čega je rešio da progovori za bosanske medije. Odlučio je da otvori dušu nakon što ga je majka izbacila iz kuće.

– Moj auto je tog dana bio na servisu, tako da sam od druga pozajmio njegovo vozilo. Priznajem da je pištolj koji je policija pronašla moj, ali ostalo nije moje. Nije tačno da je kod mene pronađen heroin, a što se tiče minđuša i ogrlice, to je poklon za jednu devojku – rekao je Mirzad i dodao:

– Žao mi je što moju majku stalno vezuju za mene i prozivaju je zbog mojih ispada i ludorija. Ona to nije zaslužila jer je za mene i sestru želela sve najbolje. Boli me što mi stavljaju na teret stvari koje nisam počinio samo zato što sam sin Hanke Paldum. Nisam cvećka, ali neću da ona ispašta.

Čitaj još  Ša: Darija i ja smo raskinuli!

Mirzad je imao i objašnjenje za to što se dva puta nije pojavio na ročištima za izazivanje saobraćajne nesreće na Grbavici 14. januara, kad je pokosio tri žene.

– Prihvatam odgovornost za nesreću. Žao mi je i krivo zbog svega. Po ko zna koji put se izvinjavam, a na ročištu se nisam pojavio jer sam bio u Nemačkoj – rekao je on.

izvor: Stars

Više o hapšenju Hankinog sina OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply