aleksandra subotic rijaliti

Produkcija sprema novo ludilo!

Saga iz Kaluđerice se nastavlja, ali ovog puta u luksuznoj vili, u koju bi u ponedeljak trebalo da uđu Srboljub Subotić i njegova bratanica Gorana.

Produkcija danima pregovara o honoraru, kao i o uslovima pod kojima bi njih dvoje postali takmičari ovog šou-programa. Kako je Srboljub već u sukobu sa Ljubom Pantović i njenom ćerkom Aleksandrom, on planira da raskrinka njihve laži. Sa druge strane, ulazak Ljubine mlađe ćerke Gorane konačno bi otkrio da li je ona u svađi sa majkom ili nije.

– Nakon incidenta koji se dogodio u rijalitiju, kada su se posle tri godine videli Ljuba Pantović i njen dever Srboljub Subotić, koji je ušao kao gost, produkcija je došla na ideju da ga ubaci kao takmičara. Kako bi ispričao šta je istina, čelnici „Hepija“ u strogoj tajnosti vodi pregovore sa Srboljubom, koji bi danas trebalo da potpiše ugovor. Gorana još nije dala svoj pristanak, pa će ona verovatno naknadno ući u vilu, što će dodatno šokirati Ljubu i Aleksandru, koje su uveliko deo rijalitija – priča izvor blizak produkciji.
Sa druge strane, kada smo pozvali Srboljuba, nije bio raspoložen da razgovara sa medijima, ali nije ni demantovao naše navode, već je poručio da je ljut na sebe, kakvu je sliku poslao javosti. On je mislio na momenat kada je isprovocirao Ljubu, a ona ga gađala stolicom.

Čitaj još  Parovi: Nataša pravi ljubomornim Gastoza! (VIDEO)

– Ne želim da se povlačim po medijima, smatram da je to glupost da govorim moje dalje planove. Jedino što mogu da vam kažem jeste da sam se u lošem svetlu predstavio onim gostovanjem i da ću to pokušati da ispravim – rekao je Subotić.

Gorana nije želela da komentariše navode, kao ni tvrdnje svoga strica da je njena sestra Aleksandra dolazila u njegovu kuću i skidala se pred njegovom porodicom.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE