tozovac i mimi

Predrag Živković Tozovac planira dete u 80. godini?!

Legendarni pevač narodne muzike Predrag Živković Tozovac, već više od decenije uživa u skladnoj bračnoj zajednici sa suprugom Mimom.

Koliko je srećan ni ne pokušava da sakrije, a kada smo ih sreli na jednom događaju, nagovestio je da bi na pragu devete decenije mogao da dobije dete.

– Mima, pazi se! Kao što italijanski pevači mogu da se žene u mojim godinama, tako ti i ja imamo planove za jesen. Ako je sneg na krovu, ne znači da vatra ne gori u kaminu – rekao je pevač, koji ima dva vanbračna sina, ali o njima nerado govori.

Inače, Tozovac je čitave večeri zabavljao prisutne, pa pretpostavljamo da se i povodom ovoga samo šalio.

Tozovac kaže da ima nameru da se ženi, i da će svadba biti na jesen.

tozovac o deci

– Mimi je moja prava ljubav i moj izbor. Naš odnos je više od ljubavi. Ljubav bih opisao kao kratkotrajnu bolest. Mi smo tek sada u najlepšoj fazi jer smo postali prijatelji koji ne mogu jedno bez drugog – kaže čuveni pevač.

Tozovac, kaže da se u svoju dragu zaljubio na prvi pogled i da se ta ljubav jednostavno desila.

Čitaj još  Intervju Jasmina Medenica: Vraćam se na scenu! (VIDEO)

– Sreli smo se slučajno i tako je počelo. Njoj sam napisao pesmu Mima, koju sam objavio u knjizi. Njeno pravo ime je Emilija, a kum joj je bio pesnik Slobodan Marković, koji je voleo Lorku – kaže Tozovac.

Poznati pevač je u svom stilu prokomentarisao razliku u godinama između njega i njegove izabranice.

– Ja sam mator, a ona ima tek 60 godina. Ne dam se. U horoskopu sam Vodolija. Mi nikad ne starimo i duhom umiremo kao deca – rekao je Tozovac.

izvor: Blic, Kurir