goca, marina i tijana - nasilje nad zenama

Poznate ličnosti koje su bile žrtve porodičnog nasilja (FOTO)

Na estradi nisu usamljeni slučajevi da su muškarci agresivni prema svojim slabijim polovinama. Mi ćemo pomenuti samo one čije su priče osvanule u javnosti.

Poslednji slučaj porodičnog nasilja pokrenuo je pretraživanje arhive sa sličnom tematikom. Frapantan je podatak koliko je poznatih ličnosti bilo zlostavljano na bilo koji način od strane partnera.

gagi i anabela

Gagi i Anabela

Pevačica je javno govorila o nasilju koje je trpela dok je bila u braku sa denserom, kao i da je kasnije zbog toga tražila pomoć psihijatra. Kaže da je trpela jer je verovala da će se promeniti, zbog čega se danas kaje. Posle dužeg perioda ćutanja, ovo dvoje bivših supružnika nedavno je ponovo obnovilo odnos, a razlog su deca, kako je rekla pevačica.

adil i ana

Ana i Adil

Ćerka Džeja Ramadanovskog tvrdi da ju je otac njenog deteta brutalno pretukao, zbog čega ga je napustila i odselila se kod majke Nade. Sa druge strane, pevač kaže da je nevin.

maja marijana batine

Maja Marijana

Pevačica je od nevenčanog supruga Mladena Šmakića dobila batine o kojima je takođe javno govorila. Nakon toga rešila je da ga ostavi, ali su u poslu i dalje partneri.

mia borisavljevic

Mia Borisavljević

Pevačicu je mučki napao bivši dečko Nikola Minić, kojeg je odmah prijavila policiji.

– Nadležni organi će se pozabaviti tim slučajem, a ja ga se ne bojim – rekla je Mia.

biljana krstic nasilje

Biljana Krstić zlostavljana od strane muža

Tokom poslednjih godina braka između Bilje Krstić i Tihomira Arsića u javnosti se mogla čuti priča da je on često pio, te da je u tom stanju navodno tukao svoju suprugu.

Ove glasine su počele da kruže nakon što se Krstićeva u javnosti pojavila sa velikom modricom na oku. Međutim, budući da nijedno od bivših supružnika nije potvrdilo šta se zaista dešavalo između njih, ovo ostaje u sferi spekulacija.

goca trzan nasilje

Gocu Tržan tukao dečko

Goca Tržan je pre izvesnog vremena progovorila o porodičnom nasilju. Ona je još jedna je od poznatih ličnosti koja je trpela nasilje od svog emotivnog partnera. Obavestila je širu javnost i apelovala da o takvim stvarima ne treba ćutati. Zlostavljao ju je bivši partner, ali to nije bio njen bivši suprug Ivan Marinković.

– Ne, naravno da me nije tukao Ivan – rekla je Goca svojevremeno u izjavi za “Ekskluziv”, i dodala da joj je momak probio bubnu opnu više puta.

– Prvi put kada je to uradio nisam ga ostavila, ali kada se ponovilo – jesam. Udario me je i probio mi bubnu opnu. Ne želim toga da se sećam, ali dobro je da se zna jer se takve stvari dešavaju i o njima ne treba ćutati – izjavila je svojevremeno pevačica koja odgaja ćerkicu Lenu, koju ima iz braka sa bivšim suprugom Ivanom Marinkovićem.

Čitaj još  Goca Tržan i Hari Mata Hari napuštaju žiri 'Pinkovih zvezdica'!

vendi batine

Vendi maltretirao dečko, a ona mu vraćala

Kontroverzna pevačica Vesna Vukelić Vendi otvoreno je pričala o velikim ljubavima koje su je zlostavljale.

– Mislim da svakoj devojci može da se dogodi da pogreši i dozvoli sebi da bude sa nekim ko je maltretira. Tada sam imala 21 godinu i zabavljala sam se s dečkom koji je počeo da me maltretira. Srećom, nikada nisam bila pretučena toliko da imam podlive i prelome. Nisam mu ostajala dužna pa, kada je on nasrtao na mene, i ja sam njega šibala – rekla je Vendi.

– Iako na početku veze nije izgledalo da je takav, naš odnos je prerastao u mučenje, i psihičko i fizičko. I svaki put mislite da će biti bolje, ali dan za danom i prođu tri godine. Iako sam ga volela, napustila sam ga – otkriva Vesna.

verica i marija serifovic

Marija Šerifović: Otac je pijan tukao majku!

U filmu “Ispovest”, u kojem je priznala između ostalog i da je lezbijka, pevačica Marija Šerifović govorila je i o problematičnom ocu alkoholičaru, koji je neretko tukao njenu majku Vericu Šerifović. Sama Verica priznaje da je toliko bila izubijana, da je u masnicama i podlivima istrčavala na ulicu i zvala policiju.

ana marija sa modricama

Poslednji slučaj porodičnog nasilja ozbiljno je uzdrmao domaću javnost. Akteri ovog nemilog događaja su poznati voditelj Vlada Stanojević koji je pretukao svoju suprugu Anu Mariju Žujović, lepu fitnes instruktorku, o čemu smo već pisali prethodnih dana.

Pre nekoliko godina su naše poznate pevačice učestvovale u kampanji “Stop nasilju nad ženama”, i našminkanih modrica i podliva na licu pokušale da predstave tu grozotu. U pitanju su Goca Tržan, Tijana Dapčević i Marina Tadić, čija se zajednička slika nalazi na vrhu ovog članka.

izvor: Blic, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply