zorica brunclik lazna vest

Posle Šabana i Lukasa, lažna vest o smrti Zorice Brunclik!

“Tim ljudima koji su sve to izmislili želim da se desi isto, ali ja želim da se desi njihovim najbližima, da ih gledaju”, poručio je pevač.

Vest da su poginuli naši najveći pevači uzdrmala je mnoge, ali u pitanju su oglasi koji vas na takav način privuku da kliknete, a zatim se otvore raznorazne reklame.

Nekoliko puta su sahranjivali kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, zatim Acu Lukasa, a sada je na red došla i Zorica Brunclik.

saban, zorica i lukas lazne vesti

Tim povodom oglasili su se Aca i Zorica, očigledno uzrujani zbog ovakve neprijatnosti.

– To je vest koja je obišla svet. Pre dva meseca je bio Šaban Šaulić a sada ja sa, ja mislim identičnim tekstom. Kad smo Aca i ja u pitanju mislimo i da je slika slupanog automobila identična. Najveća tuga u tome je što je mom sinu taj dan bio rođendan. Kada je uključio telefon da vidi ko mu je čestitao, prvo mu je izašlo da je njegova majka poginula. Pored toga piše video a kada se na to klikne otvori se reklama za neke automobile – govori Zorica.

Aca Lukas je bio nešto oštriji te je želeo da poruči nešto ljudima koji su došli na takvu ideju zarad privlačenja pažnje.

Čitaj još  Boban Rajović: Uspešna američka turneja

– Ja ću biti malo oštriji. Tim ljudima koji su sve to izmislili želim da se desi isto, ali ja želim da se desi njihovim najbližima, da ih gledaju – poručio je pevač.

Na to se još jednog oglasila Brunclik koja je rekla da na ovom neće ostati.

– Ovo se zaista zove gaženje preko leševa da bi bio primećen. Aca je već slučaj prijavio, i ja ću to uraditi – tvrdi pevačica pred kamerama emisije “Ekskluziv”.

izvor: EPK

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply