Posle raskida, Nataša Bekvalac u medijskoj ilegali!

Da bi bila u stanju da radi sa Hanom i da prati šta ona radi u školi, ali i da završava sve što se tiče njihovog novog doma, Nataša će se do kraja aprila potpuno povući iz javnog života.

Natasa i Vlada

Nataša Bekvalac je izgleda sve podredila novom albumu i useljenju u novi stan.

Zbog Natašinih planova najviše je ispaštala njena veza sa manekenom, što je rezultiralo raskidom. Nataša Bekvalac definitivno je rešila da stavi tačku na turbulentnu vezu sa manekenom Vladom Vuksanovićem pošto je zbog tog odnosa njena karijera najviše trpela. Istovremeno, ona se nedavno uselila u stan na Senjaku intenzivno radi na njegovom uređenju, a tu su i obaveze oko ćerke Hane.

– Da bi bila u stanju da radi sa Hanom i da prati šta ona radi u školi, ali i da završava sve što se tiče njihovog novog doma, Nataša će se do kraja aprila potpuno povući iz javnog života – kaže izvor i dodaje:

– Jasno je da joj je karijera stala jer se konstantno svađala i mirila sa Vladom. To joj je oduzimalo i energiju i vreme, ne samo za posao, već i za sve ostalo. Tako da je odlučila da prekine to. Mada, kod nje se nikad ne zna – kaže sagovornik.

Čitaj još  PREVARIO IGBALU: Ekrem se ljubio s Kubankom!

izvor: Kurir