aca lukas se razvodi

Posle pet godina braka razvodi se Aca Lukas!

Pevač nedavno u Prvom osnovnom sudu podneo zahtev za pokretanje brakorazvodne parnice zbog sve učestalijih razmirica i nepremostivih razlika u braku.

Aca Lukas i Sonja Vuksanović razvode se posle pet godina zajedničkog života.

Pevač je pre tri dana preko svog advokata Prvom osnovnom sudu predao zahtev za pokretanje parnice, a kao glavni razlog za ovakvu odluku naveo je sve učestalije razmirice koje su on i Sonja imali već duže vreme.

– Lukas se dugo lomio šta da radi. Pokušao je da očuva brak, ali nepremostive razlike među njima uticale su na to da on prelomi i preda papire za razvod. Nakon što je podneo zahtev, seo je sa Sonjom i razgovarao. Dogovorili su se da od ove situacije ne prave cirkus zbog ćerke. Takođe, složili su se da neće iznositi prljav veš u javnost, te da će se svim silama potruditi da sačuvaju intimnost od medija – kaže pevačev prijatelj.

Kako dalje saznajemo, Vuksanović se istog dana iselio iz zajedničkog doma na Voždovcu, u kom su ostale Sonja i njihova četvorogodišnja ćerka Viktorija. Iako više ne boravi na staroj adresi, Lukas svakodnevno obilazi ćerku.

aca i sonja sa lepom brenom

U želji da čujemo detalje vezane za novonastale bračne okolnosti, pozvali smo pevača, koji nije želeo ni da potvrdi ni demantuje naša saznanja.

– Ne želim da pričam o svom privatnom životu – bilo je sve što je Lukas rekao.

S druge strane, njegova još uvek zakonita supruga Sonja nije se javljala na naše pozive niti odgovarala na poruke. U njeno ime izjavu je dao advokat iz advokatske kancelarije Nevene Veselinović koja je zastupa.

Čitaj još  Parovi: Zorica ušla u vilu i napravila ludnicu!

– Sonja neće davati nikakve izjave o nesuglasicama u braku zbog interesa deteta – rečeno nam je u advokatskoj kancelariji „Veselinović“.

Upućeni u odnos Ace i Sonje tvrde da su oni krize u braku imali i ranije, ali su ih uspešno prevazilazili, te da nije isključeno da će se i ovoga puta možda pomiriti.

Podsećanja radi, Aci je brak sa Sonjom bio treći, a njoj drugi. Iz prethodnih zajednica on ima sinove Lazara i Andriju i ćerku Miljanu, dok njegova žena ima ćerku Sofiju, koju je dobila u braku sa Željkom Šašićem.

izvor: Kurir