Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Posle Parova počinje novi rijaliti na Hepi televiziji!

Nekoliko dana nakon proglašenja pobednika “Parova“, kreće novi rijaliti na Hepi televiziji.

Do kraja ovog meseca biće završena više nego uspešna sezona “Parova“ jer je doprinela da se televizija na kojoj se rijaliti emituje, koja je ranije bila na nivou statističke greške, sada nađe u vrhu po gledanosti među nacionalnim emiterima.

Zbog toga je ovaj rijaliti više puta produžavan i teško im pada da se odreknu ovog formata. Nekoliko dana nakon proglašenja pobednika “Parova“, kreće novi rijaliti po imenu “Maldivi”. On bi se mogao nazvati i “Parovi drugi deo“ jer mnogi učesnici trenutnog rijalitija biće takmičari i u ovom novom.

– Produkcija je već ponudila ugovore glavnim favoritima i onima koji su doprineli najvećoj gledanosti da budu učesnici i u rijalitiju ‘Maldivi’. Većina njih je već pristala na to, a taj rijaliti će početi da se emituje nekoliko dana nakon završetka „Parova“. Jedna od njih je i Nataša Šavija – otkriva izvor iz produkcije.

Inače, spekulisalo se ranije da bi „Veliki brat“ mogao da se nađe u programskoj šemi iste televizije, ali od toga neće biti ništa. Zvanično, iz produkcije ove televizije su nam potvrdili da oni nemaju nameru da otkupljuju licence za rijalitije i da se oni oslanjaju isključivo na sopstvenu produkciju.

Čitaj još  Halid Bešlić: Sada još bolje pjevam!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Puls