tea tairovic spot

Posle izazovnog spota, Tea Tairović sprema novo iznenađenje (VIDEO)

Mlada pevačica priprema jedno iznenađenje za svoje fanove. Očekuje se još hitova od nje koji će takođe biti ispraćeni spotovima.

Poznato je da ‘Zvezde Granda’ pružaju šansu mladim neafirmisanim pevačima da se istaknu i probiju u muzičkom svetu. Većina njih bude zapažena na sceni i nastavi saradnju sa ‘Grandom’. Međutim, veliki broj takmičara nastavi svojim putem da grade karijeru jer nisu imali šanse da se plasiraju do finala u takmičenju.

tea tairovic 2015

Mlada i atraktivna pevačica Tea Tairović je bila jedan od kandidata u pomenutom takmičenju prošle sezone (2013/2014), ali nije uspela i nastavila je samostalno da gradi karijeru. Tea ima brojne nastupe i često je klubovi zovu da nastupa u zemlji i inostranstvu. Snimila je jednu pesmu do sada pod nazivom “Da si moj” i za nju uradila veoma zanimljiv i kvalitetan spot u ‘Videopolis’ produkciji.

Talentovana pevačica trenutno priprema iznenađenje za svoje fanove. U skorije vreme očekuje se još hitova od nje, koji će takođe biti ispraćeni spotovima, i nadamo se da će biti uspešni kao i prvi singl “Da si moj”.

tea tairovic 2015

Dok čekamo sledeći hit, uživajte u spotu prvencu mlade pevačice:

Čitaj još  Ceca: Prijaviću sve one koji hakuju profile moje dece!

izvor: www.FOLKOTEKA.org