Posle Austrije, Tifa nastavlja turneju po regionu

Mladen Vojičić Tifa sa svojim saradnikom i producentom Fikretom Vukalićem Fantomom, nakon odličnih koncerata u Austriji, gdje je nastupio u Beču i Lincu, pravi planove za turenju po regionu, ali i Evropi.

Tifa klub Ost

– Tifa me je stvarno oduševio na posljednjim koncertima. Nevjerovatno je kako je odlično zvučao s novim bendom. Nakon svirki u klubovima “Scream” i “Ost”, svi su čestitali Tifi i željeli su da se slikaju s njim. Još mi je veće iznenađenje bilo kako je publika prihvatila njegov novi album “Spreman na sve” i horski s njim pjevala nove kompozicije – kaže Fantom.

U narednom periodu, na radost Tifinih fanova, legendarni roker svirat će u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Njemačkoj, Danskoj, Norveškoj…

– Fantom stvarno savršeno radi svoj posao i zbog toga će mi 2014. biti izuzetno radna, prava udarnička. Stalno ćemo svirati i vjerujem da ćemo nakon toga još bolje zvučati. Poželio sam prave turneje. Sigurno je da će u narednim mjesecima biti jedna takva. U pripremi su nastupi i u Beogradu i u Novom Sadu, ali i u Tuzli. Imamo pozive i iz Makedonije. Ljetnji mjeseci bi trebali biti rezervirani za nastupe po Jadranu – kaže Tifa.

Čitaj još  Eurosong: Srbija ušla u finale, svetski mediji oduševljeni!

izvor: Avaz