zoran kalezic parovi

Pored Cuce i Hasana, i Zoran Kalezić ulazi u ‘Parove’?!

Pevač poznat je po svojim velikim hitovima “Moj dobri anđele”, “Dobro veče izgubljena nado”, “Stan’ mladosti, stani, stani”, u ozbiljnim je pregovorima sa produkcijom.

Pošto se pojavila informacija da će u rijaliti šou “Parovi”, da uđu i danonoćno izlože svoj život pred kamerama: Lepa Lukić, Džej Ramadanovski, Goca Božinovska, Bora Drljača, Ivona Negovanović Cuca, Hasan Dudić, kao grom iz vedra neba procurilo je – u luksuznu vilu ulazi i Zoran Kalezić.

Ovaj pevač poznat je po svojim velikim hitovima “Moj dobri anđele”, “Dobro veče izgubljena nado”, “Stan’ mladosti, stani, stani”, kako saznajemo, u ozbiljnim je pregovorima sa produkcijom televizije Hepi, koja se maksimalno trudi da se ovaj rijaliti šou razlikuje od svih dosadašnjih.

– Učesnici “Parova” će biti oni za koje se ne očekuje da uđu u rijaliti šou program – kaže Milomir Marić, sa televizije Hepi i dodao:

– To neće biti oni koji idu od rijalitija do rijalitija, i oni koji praktično, žive na televiziji. Naravno, biće i onih koji su već dokazani zabavljači, jer njih gledaoci traže i upravo zbog njih gledaju ovakav šou program.

zoran kalezic ulazi u parove

Produkcija televizije Hepi, ovog puta obezbedila je još moderniju opremu za rad, na kojoj će raditi stručnjaci u svom poslu. Gotovo stotinu kamera pokrivaće svaki ugao luksuzne kuće, bubice će biti sakrivene u svakom ćošku, tako da će, osim sa onih koje nose sa sobom, učesnike rijalitija “prisluškivati” na svakom koraku, osim u tuš kabini i toaletu.

Čitaj još  Cecin novi album se zove "Poziv"

Podsetimo, Zoran Kalezić je naša velika pevačka legenda koji je pre dve godine dobio američko državljanstvo.

– Drago mi je da sam svojim radom dobio taj status, jer sam još kao 16-godišnji dečak slušao i pevao američke pesme, a evo sada mi je život doneo satisfakciju da umrem kao američki umetnik – izjavio je pevač nakon dobijanja državljanstva.

Uživo će moći na internetu da se gleda rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK