selma bajrami imala saobracajku

Popularna pevačica imala tešku saobraćajku!

“Saobraćajka se dogodila nakon što sam se zaustavila da propustim autobus. Iznenada se velikom brzinom stvorio drugi auto i udario me”, rekla je pevačica.

Selma Bajrami je prošle nedelje doživela saobraćajnu nesreću u Vogošći, nedaleko od Sarajeva, i zadobila teške telesne povrede.

Do sudara je došlo kad je na pevačicin automobil naletelo drugo vozilo i udario ga s bočne strane. Folkerka je ostala bez svesti, pa je hitno prebačena u bolnicu, gde su joj konstatovane povrede vratnih mišića.

– Saobraćajka se dogodila nakon što sam se zaustavila da propustim autobus. Iznenada se velikom brzinom stvorio drugi auto i udario me. Sreća pa sam bila vezana, inače ne bih preživela. To je bio toliko jak udarac da sam ostala bez daha i onesvestila se. Odmah mi je bila ukazana medicinska pomoć. Trenutno nosim longetu jer imam povredu vratnih mišića. Propisane su mi terapije, kojih se moram pridržavati da ne bi došlo do većih zdravstvenih komplikacija, ali još uvek čekam neke rezultate. Zbog bolova i mučnine bila sam primorana da otkažem nastupe, a trenutno sam u Beču, gde se oporavljam. Zahvalna sam Bogu što sam živa i što se sve ovako završilo – kaže Bajramijeva.

Čitaj još  Nemanja Nikolić ponovo dobio sina!

Inače, Selma ovih dana čeka ročište, na kom će saznati da li će starateljstvo nad njenim sinom Darisom (3) pripasti njoj ili njenom bivšem mužu.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply