jovana pajic ponovo trudna

Ponosna pevačica u šestom mesecu trudnoće!

Pevačica kaže da joj druga trudnoća uopšte ne pada teško, kao i da jedva čeka da postane majka.

Mladu pevačicu i suprugu Aleksandra Cvetkovića, frontmena benda “Tropiko”, sreli smo na Sajmu venčanica, gde joj se u prelepoj venčanici koju je nosila jasno ocrtavao trudnički stomak.

Iako je već u šestom mesecu trudnoće, Jovana se uopšte nije ugojila, a samo zaobljen stomak nagoveštava da je pevačica trudna. Jovana kaže da joj druga trudnoća uopšte ne pada teško, kao i da jedva čeka da postane majka.

– Još uvek ne znam pol deteta, iako sam u šestom mesecu trudnoće. Takve su okolnosti bile da beba nije dozvolila da vidimo. Svima deluje da nosim dečaka, a i ja se radujem tome. Međutim, ako se ispostavi da je devojčica, onda će moje iznenađenje biti četvorostruko veće – kaže Jovana i priznaje da nije imala u planu da tako brzo rodi drugo dete.

– Drugo dete je bilo naša želja, ali ne možda u ovom trenutku. Ipak, ja sam oduvek želela da imam dvoje dece i, eto, sada će moja Helena dobiti brata ili sestru – kaže Jovana i dodaje da se ćerkica Helena već sada interesuje za bebu.  

Čitaj još  I Dara dobija poklone od Ćazima, ali mu ne da?!

– Kada dođe kući iz vrtića, prvo što me pita jeste: “Da li je beba došla?” – dodaje Jovana. 

Na reviji Belgrade Wedding Show, gde smo zatekli Jovanu, predstavili su se Studio „Prostor“, Tijana Todorović, Predrag Đuknić, Atelje „Amo Lusso“ i Lepa Danojević.

izvor: Blic