ksenijin grob

Pomen povodom godišnjice smrti Ksenije Pajčin

Majka Ljubica i dalje plače i nosi crninu. Za medije ne želi da govori.

Na Novom groblju u Beogradu, danas je obeležena treća godišnjica smrti tragično preminule pevačice Ksenije Pajčin, koju je 16. marta 2010. godine u njenom stanu iz vatrenog oružja ubio dečko Filip Kapisoda, koji je potom izvršio samoubistvo.

Ksenijina majka Ljubica, otac Miloš, polusestra Mia, zajedno sa najbližom rodbinom i prijateljima upalili su sveće i doneli bukete cveća kojim su okitili njen spomenik.

Najbolji prijatelj pokojne pevačice, stilista Bane Dević, došao je zajedno sa pevačem Danijelom Alibabićem, s kojim je Pajčinova godinu dana pre smrti snimila duetku pesmu.

Slika koja je po drugi put oskrnavljena, a nalazila se na zadnjem delu spomenika, još uvek nije vraćena. A majka Ljubica ne želi da se izlaže velikom stresu i po treći put preživljava istu stvar, pa je moguće da fotografija ispod Ksenijinog imena neće ni biti postavljena.

spomenik ksenije pajcin

Pored toga što je važila je za jednu od najseksepilnijih i najlepših Srpkinja, Ksenija nikada nije znala da prećuti istinu. Njena parola je bila “bez dlake na jeziku” pa je više puta zbog toga izazivala oprečne komentare u javnosti.

Veliki broj fanova preminule pevačice ne može da se pomiri sa činjenicom da je Ksenija ubijena:

Čitaj još  Farma: Nećete verovati od čega boluje jedna od farmerki!

– Bila si jedna, jedina, najbolja, najlepša i najzgodnija pevačica i super osoba… Pozitivna, nasmejana, puna života… Prosto si zračila pozitivnom energijom.

– Ja znam da teško je kada sudbina odlučuje, i može da odnese te tamo gde puteve ne poznaješ.

– Još uvek se slušaju njene pesme! Xenia dokle god te slušamo i pričamo o tebi ti si sa nama… I živiš – samo su neki od komentara ispod Ksenijinih pesama na “jutjub” kanalu.