jeca krsmanovic nestala

Policija traga za nestalom pevačicom!

Jelena je bila sa mužem i ćerkicom kada je otišla da trči, i nije se vratila. Posle pisanja Kurira policija je počela potragu i locirala mobilni telefon Jelene Krsmanović, ali u cilju istrage nema bližih informacija.

Jelena Krsmanović, udata Marjanović, nestala je danas u 15 časova u Borči kod divljeg naselja Crvenka. Ona je poznata kao pevačica Granda, Jelena Jeca Krsmanović.

Tridesetdvogodišnja Jelena je bila sa mužem i ćerkicom, kada je otišla da trči, i nije se vratila. Cela porodica i prijatelji su posle sat vremena, oko 16 časova, krenuli u potragu za njom. U toku je intenzivna potraga jakih snaga policije koje pretražuju teren na kom je nestala Jelena Krsmanović. Na licu mesta je nekoliko desetina policajaca i najmanje pet patrola Interventne policije. Oko ponoći policija je dovela pse tragače i sa njima pretražuje teren.

Jelenin suprug Zoran Marjanović za Kurir kaže da oni redovno dolaze na ovo mesto da ona trči.

– Džogira od rampe do nasipa i vrati se do rampe i tako nekoliko krugova. Parkirao sam auto na početku staze a danas smo bili sa ćerkicom Janom. Sa ćerkicom Janom sam se igrao na poljani dok je supruga trčala. Danas smo krenuli prema njoj i nije je bilo nigde. Jelena se svojoj majci javila na pola staze i rekla da će da istrči i dolazi da joj donese hranu. Bila je raspolozena, sve ok, niti je alkoholicar, niti je suicidan lik, jedno normalno bice porodicna žena – kaže Marjanović, i nastavlja:

– Mi smo jako vezani. Ona je Grandov pevač od 2002. i izbacila je četiri singla. Otkako ste objavili stalno zovu iz Granda. Sve je prijavljeno policiji, a njen telefon i dalje zvoni. Oni iz nekog razloga nisu mogli odmah da upale te lokatore, postoji protokol ili neko odozgo mora da im javi da bi krenuli u potragu, a pri tom nama je svaki sat bitan, jer ako je otimica, ili joj je glava u torbi telefon može da se nadje. Moze da bude svašta, Borča je divlje naselje, ima svega i svačega, ona je na Fejsu imala dosta obožavaoca i pretnji, tipa “prelepa si, slatka si, ukrašću te”. Možda je to benigno, možda na to ne treba da se obraća paznja, ali ne treba prepustiti slučaju. Mi nismo imali nikakva dugovanja niti nerazjašnjene račune niti se krećemo u takvom društvu, porodični smo ljudi, bavimo se muzičkom produkcijom, ona je pevačica. Jedan običan dan se pretvorio u pakao. Porodica i prijatelji su se odmah uključili u potragu, i zahvaljujuci vama i policija. Pretrazili smo reku ne postoji mogućnost da upadne, nekoliko puta smo prosli sve jedino ako nije upala u neku rupu – kaže Zoran Marjanović.

Čitaj još  Katarina Grujić ponovo u ozbiljnom zdravstvenom problemu

Jelenin svekar kaže da se nada da je njegova snaja živa.

– Molim boga da je moja snajka živa. Moja unuka ne može bez majke. Moj sin je video neki crni polo, možda je neko oteo, samo da nije ono najgore. Ona nije slabašna, jaka je, možda su joj nešto stavili na usta, ne smem ni da pomislim samo da je ziva – kaže svekar.

Komšija, koji je želeo da ostane anoniman, rekao nam je da je reč o mestu na kom se okupljaju lokalni narkomani.

– Strahujem da su je oni oteli. Svaki dan se okupljaju ovde i mislim da su na sve spremni – kaže sagovornik.
Nestanak je prijavljen i policiji, a prema nezvaničnim informacijama, njen telefon je ostao ukjučen, a porodica je uplašena i očajna.

Posle pisanja Kurira, policija je počela potragu, iako po zakonu nije imala obavezu da krene u traženje. Kako saznajemo, njen telefon je lociran, ali za sada nema bližih informacija u cilju istrage

Inspektor policije je svojim ljudima rekao da “kada dodje ekipa mora da se napravi plan, i da se pregleda sve i locira sve”.

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da se jave porodici, ili najbližoj stanici policije.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply