Policija pronašla ključni dokaz ubistva Jelene Marjanović!

Danima se u javnosti priča i piše o svirepom ubistvu pevačice Jelene Jece Krsmanović, a kako se čini, policija je sada našla ključni dokaz za razrešenje slučaja.

Naime, policija je pre nekoliko dana detaljno pretražila porodičnu kuću u kojoj je Jelena Krsmanović živela sa porodicom. Kako navodi dnevni list, na jednom tepihu u kući pronađeni su tragovi krvi, pa su dokazi poslati na analizu kako bi se utvrdilo kome ona pripada.

Policija polako prikuplja sve dokaze, kako bi se što pre pronašao ubica koji je na svirep način usmrtio Jelenu Krsmanović drugog aprila. Prema novim saznanjima, u ovaj monstruozan zločin navodno je umešana i ženska osoba.

Nedavno je izvršen pretres stana porodične kume Vere, ispituje se njen odnos sa Zoricom Marjanović, svekrvom pokojne pevačice od koje se ne ona razdvaja. Takođe se proverava i odnos ubijene Jelene i njene svekrve. Kuma Vera živi takođe u Borči, a ispitivana je i pretresan joj je stan jer je u bliskim odnosima s porodicom Marjanović:

– Došli su na adresu na kojoj živi u Borči i iz kuće odneli neke stvari, gledali su stan… Ona se tada prijateljima požalila: „Ju, zar i meni da pretresu stan!“ Inače, kuma Vera je u kući Marjanovića stalno, ona u Jeleninu svekrvu gleda kao u ikonu. Od kada je Jelena ubijena, ona ne izlazi iz njihovog doma, tu je i dan i noć – otkriva jedan od prvih komšija Marjanovića.
On pored toga navodi i da odnos svekrve i snaje nikad nije bio sjajan, kako se to uporno predstavlja javnosti.

Čitaj još  Sandra Afrika slagala da poseduje avion?!

– Jelenina svekrva nikad nije mogla da pređe preko toga što se Zoran razveo od prve žene zbog Jelene, to jednostavno nije mogla da preboli. Inače, svi znamo da su se Jelena i Zoran upoznali još u vreme dok je on bio u prvom braku i da su se čak njih dve i družile… Međutim, posle svadbe netrpeljivost između svekrve i snaje je bila sve jača. Svekrva je Zoranu govorila da ga druga žena često „prevodi žednog preko vode“ i smetalo joj je to što su njih dvoje stalno zajedno. Na sve načine je pokušavala da ih razdvoji, pravdajući se da je to za njegovo dobro – rekao je izvor.

izvor: EPK