Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Pogledajte ko će se naći u Maldivima i kako će izgledati rijaliti!

Egzotično ostrvo novog rijalitija ima ogroman bazen, veštački vodopat, egzotične biljke – učesnici će imati prilike za zanimljivu akciju!

Budući da su učesnici rijalitija “Parovi” umeli odlično da se zabave u luksuznoj vili, nema sumnje da će tek umeti da iskoriste “ostrva” na kojima će se odigravati rijaliti “Maldivi”.

Kao što smo već pisali, rijaliti “Maldivi” sa emitovanjem startuje već početkom jula meseca i većina učesnika koje gledamo u “Parovima” su već potpisali ugovore za učešće, ali će publika imati prilike da vidi i nova lica.

Ovo rijaliti ostrvo ima i ogroman bazen, veštački vodopad, mnogo egzotičnih biljaka, pa nema sumnje da će se učesnici osećati baš kao da su na Maldivima, ali i da će ih ovakvo okruženje inspirisati za različite akcije, pa će gledaoci sigurno ponovo imati priliku da se odlično zabave.

Produkcija pomenute televizije trenutno priprema scenografiju, a mi vam donosimo fotografije kako je ovaj rijaliti izgledao pre nekoliko godina!

Maca i Gastoz ponovo u akciji!

Ako ste mislili da će popularnim “Parovima” uskoro doći kraj, varate se. Odmah nakon završetka ovog, televizija Hepi planira novi rijaliti – “Maldivi”, u kojem ćemo ponovo gledati Macu, Gastoza, Tijanu…

“Maldivi” će biti nastavak “Parova”, jer će se najpopularniji učesnici preseliti u drugi rijaliti koji bi navodno krenuo već sredinom jula. Gomila starleta će paradirati u kupaćim kostimima i zabavljati gledaoce, a među njima će navodno biti i Gastoz.

Čitaj još  Nikola i Izabela priredili spektakl gledaocima (VIDEO)

– Ugovori su ponuđeni favoritima i onima koju su doprineli da gledanost bude velika. Većina učesnika je pristala da učestvuje u nastavku. Navodno su pristale Nataša Šavija, Tijana Ajfon, Jelena Golubović i Maca Diskrecija, ali i Gastoz – navodi izvor.

Učesnicima sadašnji ugovori ističu 28. juna, kada bi trebalo i da se završe “Parovi”, a mnogi od njih su odmah odbili ponudu za “Maldive”, jer im je svega preko glave. Dogovoreno da je da učesnici kojima je ponuđeno da učestvuju i dalje u rijalitiju, uzmu nekoliko slobodnih dana, a onda se vrate u novu kuću.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Informer, Opera