kristijan u pritvoru

Pogledajte kako Kristijan provodi vreme u pritvoru!

Bivši farmer je već sutradan od policajaca tražio da obaveste njegovu suprugu da mu donese pribor za ličnu higijenu, veš i novu garderobu, ali mu je objašnjeno da je procedura takva i da to ne može dobiti dok ne bude saslušan u tužilaštvu.

Bivši farmer Kristijan Golubović, koji je pre dva dana uhapšen zbog pretnji koje je uputio klaberki Tamari Đurić, nalazi se u pritvoru, gde čeka da danas bude saslušan.

Kako saznajemo, on u ćeliji divlja zato što tri dana nosi iste gaće i ne može da opere zube.

– Kristijan je iz Kraljeva priveden u policijsku stanicu u Beogradu, gde su mu u pritvoru zabranjene posete, ali i dostavljanje bilo kakvih stvari. On je već sutradan od policajaca tražio da obaveste njegovu suprugu da mu donese pribor za ličnu higijenu, veš i novu garderobu, ali mu je objašnjeno da je procedura takva i da to ne može dobiti dok ne bude saslušan u tužilaštvu. On je tada počeo da besni jer navodno nije znao za takve pravila i da nije normalno da tri dana bude u istim gaćama. Vikao je da neće da mu smrdi iz usta jer ne može da opere zube, ali mu takvo ponašanje nije pomoglo, jer su pravila striktna i ista za sve – rekao je izvor blizak beogradskoj policiji.
– On će danas biti sproveden iz policijske stanice u Tužilaštvo za visokotehnološki kriminal, gde će biti saslušan. Upravo to tužilaštvo je danima pratilo Golubovićev Fejsbuk profil, nakon čega je izdalo nalog za njegovo saslušanje, a kasnije i hapšenje zbog pretnji koje je uputio Tamari Đurić – rekao je izvor.

Čitaj još  Pogledajte Stanijinu reakciju na Kristijanovo hapšenje!

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply