aleksandra subotic

Počelo veselje povodom veridbe u rijalitiju

Aleksandra je pre nekoliko dana saznala da je u drugom stanju, a David je tu vest prihvatio odlično.

Danas je poseban dan u vili popularnog rijalitija, jer će se Aleksandra Subotić i David Dragojević veriti.

Mladenci će veridbu proslaviti zajedno sa učesnicima rijalitija, a pristižu i posebni gosti. Kao iznenađenje, veridbi prisustvuje i njihova rodbina, među kojima je i Aleksandrina trogodišnja ćerka Magdalena.

Program vodi Anđela, a pomoć joj je Bogoljub Mitić Đoša. Kao specijalan gost u vilu je ušao i Hasan Dudić. Parove zabavlja Nemanja Nikolić. Ukućanima se pridružio i Era Ojdanić, koji je u vilu ušao zajedno sa trubačima!

Jedan od najveselijih ukućanina je svakako budući mladoženja, David.

Aleksandra je pre nekoliko dana saznala da je u drugom stanju, a David je tu vest prihvatio odlično, mada je rekao da baš nije spreman za tako ozbiljan korak, i oni su zbog toga odlučili da više ništa ne čekaju i da konkretizuju svoju vezu.
Aleksandra je danas tokom priprema od prevelike količine treme pala u nesvest, ali je brzo došla sebi i sada je spremna za svoj najradosniji dan.

Čitaj još  Maca razočarana: Skinuli su mi spot sa Jutjuba!

David je čuo za tu vest, nakon čega on nije mogao da se pribere i celo vreme posle toga je plakao. Kada je saznao da je sa Aleksandrom sve u redu, David se smirio, ali je vidljiva i kod njega velika količina treme.

Zatim je u vili je počelo veselje, ali Aleksandra trenutno nije tu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti OVDE