pinkove zvezdice

Pinkove zvezdice: Nikad bolji kandidati!

Talenti do 15 godina širom zemlje prijavili su se u želji da postanu nove Pinkove zvezdice, a nakon ove emisije samo su korak bliži svom cilju.

Šesta emisija Pinkovih zvezdica i ovoga puta oduševila je žiri i publiku. Ovu emisiju obeležile su dve devojčice – Anastasija Rilak i Marija Serdar. One su dobile najviše pozitivnih komentara od strane žirija, kao i epitet budućih Pinkovih zvezdica.

Jedan od najgledanijih šou programa na televiziji Pinkove zvezdice i večeras je nasmejao i razgalio gledaoce ove emisije.

Žiri u sastavu Jelena Tomašević, Milan Stanković, Hari Varešanović, Goca Tržan i Leontina Vukomanović imali su težak zadatak da odluče ko će možda biti naredna Pinkova zvezdica.

Žiri oduševljen Marijom: Imaš glas Jelene Tomašević, a snagu Selin Dion!

Marija Serdar otpevala je pesmu “Melanholija” Jelene Tomašević. Ona ima samo 13 godina, a dobila je stojeće ovacije od svih članova žirija.

Žiri je nakon Marijinog izvođenja ustao i aplaudirao.

Marija Serdar

– Ovo je preozbiljno pevanje! Pokazala si kako bi neki od nas trebalo da pevaju. Imaš glas Jelene Tomašević, a snagu Selin Dion – rekao je Hari i pitao da li bi mogla stolica još malo da se digne.

Jelena se iznenadila njenim izborom pesme.

– Ovu pesmu je pisao poznati španski kompozitor i prijatno sam iznenađenja tvojim izborom – objasnila je Tomaševićka.

Goca ju je upitala kako ima nameru da peva sa 20 godina, kada sa 13 peva ovako.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Takmičenje napustio Dušan Kostrešević!

Marija je dobila 5 glasova i ide direktno dalje u naredni krug takmičenja.

Ovacije za Anastasiju: Dobili smo novu Šakiru!

Anastasija Rilak oduševila je žiri Pinkovih zvezdica i dobila pohvalu da je prava mala Šakira!

Preslatka devetogodišnja devojčica pevala je pesmu Emine Jahović “I da mogu” i svojom interpretacijom i koreografijom raspametila žiri koji joj je bez dvoumljenja dao svih 5 glasova. Anastasija je direktno prošla u dalji krug takmičenja.

Anastasija Rilak

– Anastasija je imala potpun nastup – nije mogla da suzdrži oduševljenje Marijana, dok je Milan primetio da njeno đuskanje nije koreografija, već da je sve prirodno i spontano.

Anastasiji je žiri zamerio jer je gleala u Harija i čekala da se on podigne, ali je ona svakako podigla publiku na noge.

izvor: Kurir