pinkove zvezdice 27.02.2015

Pinkove Zvezdice: Nejaz i Valentina ispali iz takmičenja!

Dva kandidata su ispali iz takmičenja, dok je ostalih osam kandidata obezbedilo prolaz u šesti krug najgledanijeg šou programa na našim prostorima.

Večerašnja emisija ‘Pinkovih zvezdica’ donela je mnogo iznenađenja i sjajnih takmičara, od kojih je njih šest obezbedilo prolaz u dalju fazu takmičenja tj. šesti krug, dok su dva kandidata ispala iz večerašnje emisije. Od 10 učesnika koji su se pojavili na sceni, njih šestoro je dobilo svih pet glasova, dok je četvoro kandidata svoju šansu potražilo u baražnom delu emisije.

goca i hari zvezdice

Teškom odlukom petočlanog žirija, nakon acapella izvođenja numera, prolaz u dalju fazu šoua obezbedili su: Igor Lazarević, Todor Kitanović, Ivana Babić, Magdalena Vračić, Ivona Rambosek, Mateja Vukašinović, Irina Jeličić i Nina Nedić, dok su Nejaz Ramčevski i Valentina Stojanović napustili takmičenje.

Šou Pinkove zvezdice nastavlja se i narednog petka, kada ćemo zahvaljujući stručnom žiriju dobiti novih osam kandidata koji će se plasirati dalje u sledeći krug takmičenja.

Mateja je srpski Džastin Biber koji je napravio neverovatan šou

Mateja Vukašinović se predstavio pesmom “Baby” kao poslednji kandidat večerašnje emisije “Pinkove zvezdice” i napravio neverovatan šou.

Dečak je došao sa plesnom ekipom, obučen u šmekerskom fazonu i na kraju svog nastupa dobio srca od publika na kojima su nalepljene njegove slike. Nakon toga, i Goca Tržan mu je dobacila jedno srce.

mateja vukasinovic peti krug

– Kad već vežbaš, nabaci kondiciju, falilo je malo daha – rekla je Goca.
– Konačno neko ko je tinejdž zvezda. Posle Milana Stankovića konačno neko – rekao je Milan.
– Ovu pesmu prodaje više šmekerizam i koreografija koja je bila perfektna. Prolepšao si se. U sledećim interpretacijama daj nam još nekih lepih i srećnih pesama – rekla je Leontina.
– Ti si apsolutna zvezda već sada. Kao MTV da smo gledali – rekla je Jelena
– Tvoj nastup mi je doneo konfuziju. Sad se pitam da li treba da pobedi neko sa ovakvom tačkom ili neko ko peva odlično – rekao je Hari.

Pogledajte Matejin večerašnji nastup:

Zbog ove devojčice je Leontina zaplakala

Ivana Babić nastupila je u večerašnjoj emisiji popularnog muzičkog takmičenja “Pinkove zvezdice” i izazvala razne emocije žirija.

Nakon njenog nastupa gde je otpevala pesmu “Unconditionally”, Leontina je čak pustila i suze.

ivana babic peti krug

– Rasplakala si nam Leontinu – rekao je Milan.
– Jeste, stvarno je. Ja ne mogu da verujem da je to ta devojčica. Ceo njen stav i sve, sve se tako uklopilo – rekla je Leontina.
– Dok ona peva, kao da oživi pesmu, kao da smo u toj pesmi, kao 3D – rekao je Milan.
– Kad krene pesma mi se svi naježimo, erupcija je prava. Bila si sjajna – rekao je Hari.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Takmičenje napustili Mehmed i Vladislava!

leontina sa suzama

– Potpuno si otvorila svoj vokal. Potpuno si nas ovde sve šokirala. Zato obožavam ovo takmičenje jer svi toliko napredujete i toliko ste superiorni – rekla je Goca.
– Ja ne znam šta se njoj desilo. Dušo, jesi li se ti zaljubila. Ovoliko samopouzdanje je neverovatno. Nisam mogla da odvojim oči od tebe. Dokazala si da nije potrebna koreografija da bi nas očarala. Odlično! – rekla je Jelena.

Pogledajte Ivanin nastup:

Todor podigao energiju u studiju!

Kada je mladi Todor Kitanović, treći po večerašnjem redu, nastupio pesmom Mladena Vojičića Tife “Kiše jesenje”, niko nije očekivao da će izazvati onoliku eksploziju energije u studiju. Osim što je oduševio žiri izborom pesme i svojim stajlingom, posebno odabirom majice sa printom SFRJ, zasluženo je dobio svih pet glasova.

todor kitanovic peti krug

– Kada sam videla da si ti, nisam mogla da verujem. A toliko sam srećna što imamo lepe dečake i devojčice. Prosto imamo prave uzore – rekla je Leontina.
– Tvoja poslednja dva nastupa su mi toliko upečatljivi da ne mogu da se setim kako si pevao na samom početku – rekla je Jelena.

hari u sevdahu

– Tako mali a toliko energije koje si dao je za svaku pohvalu – rekao je Milan.
– Ti si jedan od primera koji je porastao sa ovom emisijom i jako sam ponosna na tebe. Nemoj više da biraš balade, ovo ti odlično stoji. Ovo je oslobodilo tvoju prirodu – rekla je Goca, dok je Hari sve vreme oduševljeno posmatrao nastup.

Obavezno pogledajte Todorov nastup:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus, Kurir