pinkove zvezdice

Pinkove Zvezdice: Krenuo drugi krug takmičenja!

Emisija Pinkove zvezdice, muzičko tamičenje dece do 16 godina, ušao je u drugi krug takmičenja i od 12 tamičara dvoje je moralo da završi svoj nastupe.

Žiri je bio na velikim mukama jer su svi bili odlični, ali su morali da pooštre svoje kriterijume. Lena Stamenković, Anja Jakimov, Tamara Selimović, David Radosavljević, Sonja Marković, Anđelija Milenković i Majda Stamenković, Anja Vučković, Ognjen Repanović i Nikola Milenković su prvih 10 takmičera koji su ušli u sledeću fazu. Nažalost, Dimitra i Milica su morale da napuste šou.

Žiri, Leontina Vukomanović, Goca Tržan, Haris Varešanović, Jelena Tomašević i Milan Stanković, morao je da bude mnogo stroži i našao se na mukama.

U narednih pet emisija u svakoj će nam se pesmom predstaviti 12 takmičara, a po dvoje će u svakoj emisiji napustiti takmičenje, što znači da 10 takmičara po emisiji prolazi dalje.

Rođjena srpska Bijonse: Anđelija oduševila žiri

Anđelija Milenković sa pesmom “Čekala sam” oduševila žiri Pinkovih zvezdica i dobila je svih pet glasova. Sve vreme je žiri igrao uz Anđelu.

Andjelija Milenkovic

– Evo primera kako jedno dete treba da se ponaša na sceni. Bila si sjajna, ali nije bilo besprekorno – rekla je Goca, a Milan i Leontina su se odmah pobunili:

– Šta nije bilo besprekorno?!

– Postavila si nove standarde. Svi su do sada dobro pevali, ti si imala kompletan nastup. Ti deluješ kao odrasla zvezda, nisi zvezdica, ti si zvezda. Ti možeš da staneš rame uz rame sa onima koji snimaju pesme i da ih pokosiš na sceni. I Bijonse je broj jedan zbog toga što ona tu scenu “rilja”. Ti si to pokazala tako mala i ja očekujem od tebe mnogo – Milan je bio oduševljen.

– Ti si vjerodostojna – rekao je Hari.

– Neverovatna snaga u glasu ima i taj vibrato i ušla je u pesmu potpuno – rekla je Leontina.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Posle prve faze izabrano ukupno 200 takmičara!

– Imamo kompletnu zvezdu – rekla je Jelena.

Lenu žiri hvalio, ona nezadovoljna!

Lena Stamenković (10) pevala je pesmu “Bonito” Madam Piano. Lena je u prvom delu takmičenja dobila nadimak “mala diva” i oduševila je žiri i celu Srbiju.

Lena Stamenkovic

I ovaj put je dobila svih pet glasova iako oseća veliku odgovornost.

– Uzela je napornu pesmu – rekla je Leontina.

– Već je dobila status favorita i da joj je to teret. Ali to treba da ostaviš kod kuće. Opusti se – rekao je Milan.

– Niko od nas ne briljira uvek, ti si tako plemenita i talentovana. Uživaj kao da je ovo najbolja žurka. Nemoj da se opterećuješ popuranošću. Bilo je sjajno – rekla je Goca.

– Zbog samokritičnosti u sebi ti si 6 član žirija ovde. Drago mi je zbog toga i to što znaš da nisi bila savršena kao prvi put – rekao je Hari.

– Sve je i dalje tu. Nemoj da si samo nesigurna, sve je proteklo odlično. Malo moramo da te driblamo i kritikujemo jer ti izgledaš radiš na kritiku. Samo izađi na scenu da se dobro zabaviš – rekla je Goca.

izvor: Kurir