Ceca Raznatovic

Pinkove Zvezde: Žiri daje prolaz takmičarima, a nisu ni počeli da pevaju?!

Marina Tucaković je jednoj od takmičarki rekla kako “sigurno nema pojma o čemu se radi u pesmi koju je pevala”!

Sinoć je održana treća emisija muzičkog takmičenja “Pinkove zvezde”, u kojoj su se, kao i u prethodne dve, najviše huškali Haris Džinović i Miroslav Ilić.

Bilo je mnogo kandidata koji su pokazali zavidne vokalne sposobnosti, te su se direktno u sledeći krug plasirali takmičari: Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Aleksandra Veljović i Kristina Velićanski.

U baražu se našlo rekrodnih 11 učesnika, dok je, odlukom svih članova žirija, dalje prošlo njih četvoro. Teodora Gregović, Kenan Izberović (koji je izazvao oduševljenje Cece Ražnatović izjavom da se prijavio samo zbog nje), Marija Mitić i Tijana Avramović su u baražu dobili kartu za sledeći krug.

Emisiju je obeležio čitav niz interesantnih situacija. Tako smo mogli da vidimo članove žirija (svi sem Harisa Džinovića) koji udaraju u “zeleni taster” za prolaz dalje na prve taktove pesama, ne čuvši sam glas pevača. Marina Tucaković je jednoj takmičarki koja se nije plasirala u sledeći krug rekla kako “sigurno nema pojma o čemu se radi u pesmi koju je pevala”. Haris Džinović, poznat kao najstroži član žirija, kandidatu Draženu Miloševiću je čak i ustao, a zatim i aplaudirao tokom cele njegove izvedbe, oduševljen glasom i tehnikom mladog početnika.

Čitaj još  Pinkove Zvezdice: Anđelija i Teodora napustile takmičenje!

Sledeće nedelje nas očekuje nova emisija šoua, u kojoj nas, nema sumnje, očekuje još mnogo talentovanih mladih nada, a sigurni smo i zanimljivih situacija među članovima žirija.

izvor: Srbijadanas