ziri pinkove zvezde

Pinkove Zvezde: Žiri brzo izabrao 10 kandidata!

Bora, Ceca, Haris, Marina i Miroslav imali su i ovoga puta veoma težak zadatak da procene ko ima potencijal da postane buduća Pinkova zvezda.

U dvanaestoj epizodi šoua Pinkove zvezde za prolazak u drugi krug takmičenja borilo se jedanaest kandidata, i to za samo tri mesta u baražu, obzirom da je njih sedmoro dobilo maksimalnih pet glasova žirija.

Pinkove zvezde

Svih pet glasova žirija i direktan prolazak u drugi deo takmičenja Pinkove zvezde ostvarili su: Aleksandar Živanović, Darko Jovanović, Predrag Vitorović, Saša Đurić, Emin Suljić, Vladimir Krunić i Renata Lovasova. Njih jedanaestoro se u baražu borilo za preostala tri mesta, i to sledeći takmičari: Milena Roknić, Andrijana Stojanović, Marko Stojković, Emir Brunčević, Nenad Dulkan, Dunja Spasić, Kire Filiposki, Adnan Musović, Tijana Pruginić, Olivera Velinović i Vladislav Božović.

Nakon dužeg vremena, 0 glasova žirija večeras je dobila Suzana Stamenković, dok je Nikola Blagojević imao samo 1 glas, čime su oboje automatski ispali iz takmičenja.

Ceca Pinkove zvezde

Jednoglasnom odlukom žirija koji su kao u dosadašnjim emisijama činili Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Haris Džinović, Miroslav Ilić i Bora Đorđević, nakon baraža rekordnom brzinom je odlučeno da dalje idu takmičari: Emir Brunčević, Milena Roknić i Andrijana Stojanović.

Predrag Vitorović fascinirao žiri!

Mladi Predrag Vitorović je u večerašnjem šou Pinkove zvezde briljirao sjajnim interpretacijama na osnovu kojih je zaradio svih pet podignutih stolica, ali i već na prvi pogled osvojio svojim izgledom.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: Žiri izabrao novih 10 kandidata!

Predrag Vitorovic

21-godišnji Predrag dolazi iz mesta Lešak, nadomak Kosovske Mitrovice. Nakon prve interpretacije “Mene je učilo vreme”, Ceca je u poslednjem trenutku dala svoj glas za svih pet.

– Sasvim zasluženih svih pet – smatra Milan, dok je Haris primetio blagu nesigurnost, ali je u redu pevanje.

“Samo luda”, veliki hit grupe Miligram, takođe je sjajno otpevao, te ostao ubedljiv sa maksimalnih pet glasova.

– Vrlo ubedljivo, imao je mali krljando u glasu, ali to uopšte nije problem – rekao je Haris, jedan od članova žirija Pinkovih zvezda.

Pogledajte Predragov nastup:

Pogledajte celu emisiju:

izvor: Kurir, Svetplus