pinkove zvezde baraz

Pinkove Zvezde: U vanrednoj emisiji izabrano još 20 kandidata!

U baražnoj emisiji muzičkog šoua Pinkove zvezde izabrano je novih 20 takmičara za drugi krug. 16 takmičara osvojilo je svih pet glasova, dok se njih takođe 16 naknadno borilo za preostala četiri mesta.

32 takmičara je u baražnoj emisiji večeras imalo još jednu priliku da se pokažu pred žirijem, ne bi li se plasirali u drugi krug popularnog takmičenja Pinkove zvezde. Pesmom po sopstvenom izboru, zabavnog ili narodnog žanra, iznoseći strofu i refren, u poslednjem delu baraža završilo je 16 takmičara budući da ih je isto toliko dobilo maksimalnih pet glasova žirija i ostvarilo direktan prolazak u dalji tok takmičenja.

boris, ceca i haris

Nakon acapella dela, gde su kandidati imali zaista poslednju šansu da se dokažu, žiri u sastavu Ceca Ražnatović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Haris Džinović i Bora Đorđević odlučio je, ovoga puta ne jednoglasno, koja četiri takmičara idu u sledeći krug: Nikola Samardžić, Dejvid Stojkov, Dražen Vulić i Aleksandra Blagojević.

Baražna emisija Pinkovih zvezda donela je još 20 kandidata, pa će se u drugom krugu takmičiti ukupno njih 220. Drugi krug počinje u subotu, 30. januara na TV Pink.

Žiri napravio dramu takmičarki!

Takmičarka baražne emisije šoua Pinkove zvezde Nevena Milić doživela je pravu dramu zbog načina na koji su se pojedini članovi žirija našalili sa njom.

nevena milic vanredna emisija

Tokom sjajne interpretacije pesme “Zlatni dan” Bisere Veletanlić, Nevena Milić (28) iz Kraljeva je dobila dva glasa iako je pokazala sjajne vokalne sposobnosti, da bi joj na samom kraju interpretacije i preostala tri člana žirija dala svoj glas. Vidno uznemirena i pod tremom, Nevena je na kraju dobila samo komplimente, a Haris Džinović bio je glavni krivac što su je do zadnjeg trena držali u neizvesnosti.

Čitaj još  Pinkove Zvezde: 14 kandidata se vraća u takmičenje!

– Znali smo već na početku da si sjajna, posle te nismo ni slušali – rekao je inicijator “drame” Haris, a potom dodao:
– Kad ovako pevaš pod tremom, kako li će tek biti kad budeš skroz rasterećena.

Haris se potrudio da učini večerašnje baražno izdanje Pinkovih zvezda što zanimljivijim, pa je u dogovoru sa kolegama Marinom Tucaković i Miroslavom Ilićem iscenirao da u poslednjem trenutku podignu svoje fotelje, kako bi takmičarka dobila svih pet glasova. Ceca Ražnatović i Bora Čorba su podigli svoje fotelje već na samom početku.

Pogledajte Nevenin nastup:

Pogledajte snimak cele emisije:

izvor: Svetplus