pinkove zvezde treca emisija

Pinkove Zvezde: U trećoj epizodi novih 10 kandidata nastavilo takmičenje!

Treća po redu emisija Pinkovih Zvezda donela je nova uzbuđenja i nove talente, a sevale su i varnice na liniji voditelj – žiri, i to između Milana i Harisa.

Posle treće emisije, u sledeći krug je prošlo 10 kandidata: Ivana Matušić, Aleksandra Veljković, Dražen Milošević, Dušan Mitić, Aleksandra Veljović i Kristina Veličanski, Marija Mitić, Kenan Izberović, Tijana Avramović i Teodora Gregović.

Žiri Pinkovih zvezda su i sami velike zvezde, Haris Džinović, Marina Tucaković, Miroslav Ilić, Bora Ðorđević i predsednica Ceca Ražnatović.

Da pokaže da je žiri neprikosnoven u odlučivanju o tome ko će proći u sledeći krug takmičenja, te da niko sa strane ne može uticati na njihovu odluku, ove nedelje se postarao Haris Džinović.

Naime, Haris je, na Milanovu opasku da je petica (pet glasova žirija) koju je jedna takmičarka dobila, bila najrealnija petica do tada, održao podužu lekciju Milanu. Haris je, uz dužno poštovanje voditelju, poručio da ne bi trebalo da ide u baštu kojoj nije dorastao. Predložio mu je da ne ide na žiri, za koji tvrdi da je mislio najbolje ma koju god ocenu dao. Haris je iskoristio priliku i da se zahvali Milanu na sugestijama.

Čitaj još  Zvezde Granda: Teškom odlukom žirija izabrano novih pet kandidata!

izvor: Kurir